Temel otelin birinin odasında kara kara duşunuyor.. 'Ulan' diyor, "Ben aşağıdan icki isterken laz olduğum anlaşılır mı acaba?" Geciyor aynanın karşısına ve prova yapıyor. "Bana bir fvisku.. yok boyle anlarlar".. "Bana bir rakı, yok" diyor "boyle de anlarlar". "Bana bir bira.. tamam" diyor "boyle iyi.. anlamazlar". Ve aşağıya iniyor. Masaya dirseklerini dayıyor ve sesleniyor: - "Barmen bana bir bira". Barmen Temel'i biraz suzdukten sonra soruyor: - "Birader sen laz mısın?" Temel: "uuuy nasil anladın" diyor: - "Burası resepsiyon bar karşıda.."

-------------------------------------------------------------------------

Temel Amerika'da trafik polisidir. Bisikletle yol trafiğini ihlal eden bir papazı durdurur: - "Dur, ceza yazacağım." - "Ceza mı? Yazamazsın." - "Hacan nedenmiş o?" Papaz gulerek cevap vermiş: - "Benim sağ kolumda İsa, sol kolumda Meryem var." Temel hemen atılarak: - "Uy da, yazacuğum. Bisiklete uc kişi bineysun!.."
--------------------------------------------------------------------------

Temel ucakla Trabzon'a gidecekmiş. Oturmuş bir yere rastgele. Asıl yer sahibi gelmiş: - "Beyfendi burası benim yerim kalkar mısınız?" - "Hayır." - "Beyfendi burası benim yerim kalkın." - "Hayır." Yer sahibi gider hostese başvurur. - "Beyfendi burası sizin yeriniz değil, kalkar mısınız lutfen?" - "Kalkmam." Hostes care bulamayınca kaptana başvurur. Kaptan, Temel'in kulağına bir şey fısıldar ve Temel kalkar, arka tarafa oturur. Herkes hayret etmiş durumdadır, "biz bu kadar uğraştık kalkmadı acaba kaptan nasıl kaldırdı bunu" diye. Dayanamıyorlar, Kaptan'a soruyorlar: - "Dedim ki burası Trabzon'a gitmez.."

Temel olmuş. Oteki dunyada gorevliler listeye bakmış ve Temel'e: - "Ya, senin adın listede yok sen bugun olmeyecektin yanlışlıkla olmuşsun. Seni tekrar dunyaya gondereceğiz. Ama kurallara gore insan olarak gonderilemezsin. Ancak istediğin bir hayvan olarak dunyaya gonderileceksin. Ne olmak istersin?" Temel biraz duşundukten sonra: - "Yunus balığı olayım", demiş. Ve anında yunus balığı olarak dunyaya ışınlanmış. Aradan 3 dakika gecmeden Temel tekrar oteki dunyaya donmuş. Gorevli sormuş: - "Ne oldu ya? Biz seni şimdi gonderdik niye geldin?" Temel masum bir şekilde cevaplamış: - "Yuzme bilmiyordum, boğuldum!"

------------------------------------------------------------------------

İki Karadenizli ucağa binmiş. Ucak havalandıktan sonra ucağın motorlarından biri bozulmuş. Pilot anons etmiş: - "Ucağımızın bir motoru bozulmuştur. Telaşa gerek yoktur". Aradan cok gecmeden ikinci motor da bozulmuş. Pilot anons etmiş: - "Ucağın ikinci motoru da bozuldu....". Temel Dursun'a donmuş: - "Tursun desene geceyi burda gecireceğiz."

------------------------------------------------------------------------

İstanbul'a tup gecit yapılması icin ihale acılmış.. Amerika, Japonya vs. hepsi teklif vermiş, 10 milyar, 20 milyar dolarlar... Bizim Temel'le Dursun ise 10 bin dolarlık bir teklif getirmişler.. Komisyon gitmiş Trabzon'a; Temel'le Dursun'u gormeye.. Demişler ki, "ihaleyi size vereceğiz, anlatın bakalım projenizi?" Temel başlamış anlatmaya... - "Ben gidicem Anadolu yakasına başlıycam denizin altından kazmaya, İdris de gidecek Avrupa yakasından kazacak. Denizin altında ortada buluşucaz." Yetkililer sormuş: - "Peki ya hic buluşamazsanız ne olcak?" İdris de bu sefer atılmış: - "O zaman bir tup gecit fiyatına iki tup gecit yaptırmış olacaksınız..."

Dursun Temel'e sormuş :
-Uşağum oruclu oruclu kac hamsi yiyebilursun?
Temel : 100 tane yerim valla...
Dursun: Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi
orucsuz yersin...
Bu espri Temel'in acaip hoşuna gitmiş.Yolda Cemal'i gormuş ve hemen sormuş:
- Oruclu oruclu kac hamsi yiyebilirsin?
Cemal: 50 tane yerim ben...
Temel: Tuh be. 100 deseydin sana muthiş bir espiri yapacaktım...

Temel mantik bilmine merak salmis.Ertesi gun Temel kutuphane ye gitmis.ve bir kitap almis mantik ilmi ile ilgili...
kasada;
- Temel : Sayin kasiyer beyfendi ben bole bole mantik bilmine merak saldim bana bu konuda on bilgi verirmisiniz demiş.
- Kasiyer : Tabi beyfendi Mesela evinizde akvaryum varmı?
- Temel : var
- Kasiyer :akvaryumu gorunce akliniza ne gelir demis su suya bakinca akliniza ne gelir deniz denize bakinca akliniza ne gelir plaj e plaj a bakinca akliniza ne gelir civil civil kizlar civil civil kizlara bakinca akliniza ne gelir demis ehuheheu.Bunun gibi birbirine bagli zincir demis.
Temel kitabi yarilamis ve yolda yururken Dursun u gormus;
- Temel : Ula Dursun ben mantik bilmine merak saldim ula
- Dursun: o nedu
- Temel : Dursun bak evine akvaryum var mi?
- Dursun: Yok
- Temel : sen yoksa **** musun

Bizim Temel ile Cemal bir gun luks bir otelin lobisinde guzel bir kadın gorurler. Temel der ki,
- Ula Cemal, gidip bi bakayım, bu kadın bize pas verir mi?

Temel yaklaşır kadına, sorar :
- Benimle bi yemek yemek ister misunuz ?
- Bahse girerim şu kapıdaki Mercedes sizin degil.
- Değildur.
- Soyle iyi durumda bir banka hesabınız da yoktur sanırım.
- Yoktur.
- Karadeniz kıyılarında şoyle iki katlı bir ciftlik eviniz de yoktur heralde.
- Yoktur.
- Hadi o zaman cek arabanı!

Temel boynu bukuk doner Cemal`in yanına :
- Ula Cemal, benim Limuzini sana versem Mercedesini bana verir misun?
- Verirum Temel`im
- Bi telefon etsem kendi bankamda bana hesap acarlar mi ?
- Acarlar Temel`im.
- Tamam o da kolay da, heralde bizim peder ucuncu katı yıkmama izin vermez...

Bir gun Nasreddin Hoca şehire gelip, bir arkadaşıyla birlikte handa kalmış. Gece yarısı arkadaşı sormuş:
- Hocam, uyudunuz mu?
- Buyurun birşey mi var?
- Biraz borc para isteyecektim.
Nasreddin Hoca derhal horlamaya başlayıp:
- Ben uyuyorum! demiş.

+ Rep ** Rep Atan Herkese Rep Atılacaktır . Simdiden Teşekkurler . İyi Eylenceler

100k Rep Kazanmak Cok Basit Yazıya Tıkla Ve 100k Rep Kazan .

Rep Link Atmayı Unutma