Ben sigarayı 2017de bıraktım ama her birkac ayda bir geri donup paket alıp sonra pişman olup atıyordum
Hatta oyle ki sigara ictikten sonra ustumde tokama kadar yıkıyordum kokusundan tiksindiğim icin
Baktım boyle gitmiyor elektroniğe başladım

Belki biliyorsanız bir suru renkli tatlı kokulu ceşitleri var insanı cezbediyor.
Dedim ki bu zararsız diye tanıtılıyor nasılsa sigara gibi etkilemez.

Şimdi 6 aydır sadece elektronik sigara kullanıyorum, normal sigara icmediğim en uzun sure.
Ama işin kotu tarafı bunun uzun sureli sonuclarıyla ilgili bilimsel calışma yok yani 10 sene sonra cıkıp aa pardon zararlıymış diyedebilirler

İcine konan şeyler zaten belirsiz ek olarak Turkiyede zaten regule edilmiyor burada iyice belirsiz

Ben bir şeyleri icime cekmeden yaşar mıyım ya o gunleri gorur muyum, yine başarısız olmaktan korkuyorum elektroniği bırakırsam :/ Bu e sigarayı kac ay kullandıktan sonra bırakmak gerekiyor

Bunu dun fark ettim ki ben sanki hayat boyu e sigara kullanmayı planlıyor gibi davranıyorum, bırakma yonteminden ziyade şu tatlısından da alayım, bunu da deneyeyim falan ama benim amacım bu değildi, bir şey kullanmak istemiyorum artık!!