Hanımlar merhaba kısa tutmaya calışacağım. Yakın bi arkadasim vardi erkek aramiz cok iyiydi, esimle sevgiliydik o zamanlar. Arkadasimin da sevgilisi vardi bana olan bi hoslantisi vs yoktu sadece cok yakin dosttuk. Esim sevgiliyken hic kisitlamazdi beni sadce erkek arkadaslarinla gorus ama mesafeni koru derdi baskici biri degildir.
5 yil once esimle bi ayriligimiz oldu cok kirmisti beni surekli karsima cikiyordu istemiyordum o zamanlar. Bi gun sosyal medyadan mesaj gonderdi esim yine, ben de bunu arkadasimla paylastim. Hic haberim yok arkadasim esime yazmis, esim hemen ardindan bana bi mesaj daha atti "feronia herseye eyvallah ama aileme ve onuruma kufrettirmem kimseye" diye "ne dedigini anlamiyorum ne kufru ben kufretmedim ki sana" dedim "tamam o halde konu senlik degil" dedi ve beni engellemisti. Arkadasima sordum defalarca ne konustuklarini soylememisti.
Bi kac ay sonra esimle baristik ve kesinlikle o arkadasimla gorusmemi istemedigini net bi sekilde arkadasligimi bitirmemi soyledi. Cok zorlandim, durumu arkadasima izah etmeye calistim kendimce imalarla, gorusme sıklıgımız cok cok azaldi.
En son arkadasima seninle bisey konusmam gerek ciddi bi mesele, musait oldugunda lutfen yaz dedim. Esimin talebini soyleyecektim guzel bi dille. O son konusmamiz oldu ne o yazdi ne ben. Helallesmeden birden o yakin dostluk bitti.
Simdi asil konu o arkadasim ruyalarima cok sık giriyor. Niye bilmiyorum, dusunmuyorum aslinda aklima bile gelmiyor ama goruyorum ruyamda hep iyiyiz eskisi gibiyiz. Gormek istemiyorum artik her uyandigimda vicdan azabi duyuyorum sanki. Insan hic dusunmedigi gun icinde aklina getirmedigi biseyi bu kadar sık ruyasnda gorur mu ?
Bi helallik mesaji yazmali miyim sizce ? Ki bu da esimle aramda tartisma yaratir. Bilemiyorum bazen yaz bi mesaj cevap gelirse yanit verme diyorum. Cunku zor zamanlarda birbirimizin yaninda olduk hep benim de ona destegim cok oldu. Helallik almadan hic konusmadan bitmesi hep icimde kalmis sanirim.