Merhaba kk,
benim derdim insanlara cok taaviz vermem. Bi laf vardir ya cok taavizin sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir diye. bu konuya cok uyar mi bilemedim. konuma geceyim,
benim derdim insanlari anlamamam. yani şoyle, icime oturan laflara cevap veremiyorum sanki. mesela bi yakin arkadasim var, 3 senelik bi iliskisi var sacma sapan hep aglar eder ayril dedim ben de en son sonra gelmis ertesi hafta nispet ypar gibi "ayril diyenleri dinlesem 3 senelik iliskim olmazdi kiskanclar" vs..
Basarisiz iliski denemelerim oldu diyor ki "sana da gelen vurdu giden vurdu.." Kendi iliskisinde cocugu 2 kez aldatti yani neyini kiskanayaim senin sacma sevgilini ve seni.
bir diger arkadasim ayni sekilde bana nispet yapiyor sevgilisi ile. Asla kinamiyorum ama ikisinin sevgilisi de benim tercih edecegim tipler bile degil. Diyor nazar degdirma hahaa falan. Yani benim anlamadigim agzimi acmiyorum diye mi kiskaniyorum saniyorlar. Yani yoksa acip agzimi insanlara gercekleri mi soylemeliyim? Cok uzattim ozur dilerim ama doldum artik 3 senedir ugrasiyorum. Bunlara ne yapmali ki kiskanmadigimi aslinda icinde bulunduklari durum yuzunden onlara acidigimi belli edebilirim *kirmadan*