Mrb hanimlar onceden konu acmıştım buraya ama şuan oyle darlandımki dun akşamdan beri aglamaktan gozlerim şişti baş agrisindan kafamı kaldiramiyorum eşimle hep aramızda tartışma olurdu en basit şeyleri bile sorun yapıp onume getire getire artık patlama noktasına geldim ıslak mendilin acık kalan ağzına takar banyo paspasının yamukluguna takar yaptığım yaptığın onca işi gormez bu surecte hep sozel şiddete maruz kalirdim ağzımı burnunu kirarim koca dayağı yersen aklın başına gelir gibi daha neler neler soylerdi işten aynı saatte geliyoruz kalkıp yardım etmiyor yemek yapmaya bende elimi surmuyorum oyle yapinca. Bu sefer sen ne bicim hanımsin yemek yapmiyosun vs. Birde sigara mevzusu vardı benden gizli icmeye başlamış onceki konumda bahsetmistim bende gidip kendime sigara aldım madem sen birakmiyosun bende başlıcam diye aldığım sigarayı cantamdan almış balkonda sigara iciyordu sigaram nerde dedim gec iceri diye bağırdı o bağırınca bende bağırdım nerde diyorum sana diye gozlerini patlattı bana bende ağzıma geleni saydım kulağımdan yuzume oğle bir tokat atti ki kulağımda cinlama sesi duydum o an sabaha kadar kulağım ağrıdı
Ben ağlayarak iceri gectim ağlıyor birde utanmaz bilmem ne hala hakaret ediyor bana bende dayanamadım ona ettim hakaret bu sefer yine tokat atmaya başladı bana bende sen bana nasıl vurursun diye ona vurdum bu sefer daha cok sinirlendi ve vurmaya başladı bana kendimi sadece yere atabildim bağıra bağıra ağladım sabaha kadar
Sabah oldu cıktım gittim evden 2 3 saat gelmedim eve sonra cıktım geldim hala bana diyor ki sen yumuşak ol bana karşı erkek gibi olma ben sana vurmayı istemiyorum seni seviyorum zirvaliyo
Ha diyeceksiniz boşan inanın buna gucum yok kız kardeşimi 2 ay once kaybettik annem onun acısıyla yanıyor kadın erkek kardeşim hayırsız atandim diye yalan soylemiş meğer hic atanmamış bide ona yandı kadın birde benim boyle bir haberimi alırsa dayanamaz zaten yaşlı ve hasta babam desem aksi huysuz adamın teki beni asla kabul etmez eve bile almaz
Cok yoruldum gucum kalmadı kız kardeşimin acısına mi yanayım kendi halime mi napayim bilmiyorum paylasacak anlatacak kimsem yok