Bir arkadaş grubumda surekli beni sorgulayan bakışlar sozlerin olması artıl rahatsız etmeye başladı. Mesela onların bu durumu bana ya acaba yanlış mıyım bile dedirtip kendimi kotu hissettiriyor. Mesela 18 aylık bir kızım var ve kızımla ilgili surekli uyarı alıyorum bu gruptaki bazılarından. Sıkma cocuğu serbest bırak vs gibi. Mesela bu son olay şu: kızım bir arkadaşın bebeğini cok sevdi ve o sırada bebek altını pislemiş ve arkadaşım altını almak icin aşka bir odaya gecti. Kızımda bebeğin arkasından gitmeye kalktı bebekte 10 aylık buarada bende kızıma'' annecim gitmemelisin hoş bir durum değil bebek annesi ile birazdan gelecek'' dedim. Arkadaşım bir anda bana donup ya sıkma cocuğu bırak gitsin dedi bende sıkmak değil bu neden sıkayım şuan uygun bir zaman değil gitmesi icin dedim. Bana ters ve acır gibi baktı kadın. Neyse ben mesela bir olay olduğunda kızıma sebepleri ile anlatıyorum mesela diyelim ki kızımın akşam katalog elinde yırtıktı koşesi ve kızım cekince yırtıldı ve bebeğim kendisini bir kotu hissetti bende ona '' mahcup olman icin bir sebep yok daha dikkatli olabilirdin ama bence fark etmedin teyzeye verelim ve ben durumu anlatayım dedim. Ben bunu soylerken herkes bana bakıyor muhabbeti kesmiş ters ters gibi ve bana cocupa uzun acıklamalar yapma kafası almaz yorma zorlama vs diyorlar. Ya ben uzaylı mıyım? Yani garip miyim yani? Kızım bazen ortamlara girmeye cekiniyor alışması zaman alıyır ya diyprum bu kişilerin soylemleriyle acaba benden mi kaynaklı bu. Ki kızım bir kesim insana gore fazla ozgur bir cocuk yani surekli dışarıya cıkan sosyal bir cevresi olan aktif bir cocuk 18 aylık ama bir cevresi var