İyi akşamlar cağnım arkadaşlarım dostlarım..

Hayatımdaki manevi bazı sıkıntıları yoluna koyarken bazıları da boyle ukte kalıyor icimde.
Ehhh beee bayağıdır bu durumla ilgili konu acmıyorum yazmışsın ama 10 konunda 5i gebelik diyebilirsiniz.
Hergun durmadan duşunduğum bu gebelik mevzusunu ayda 1 kere acmışım cok mu?

Hem buraya yazıp da rahatlamak, insanların onerilerine,fikirlerine goz kulak vermek iyi geliyor bana.

Aslında neden hergun cıldırmış gibi bunu duşunuyorsun başka işin mi yok? Farklı şeylerle meşgul ol, kitap oku, gez, toz diyeceksiniz. Stres yapma diyeceksiniz..
Diyeceksiniz de diyeceksiniz haklısınız canlarım. Fakat ben bu dediklerinizin alayını yapıyorum.

Mesela 9 aydır stres yapmayayım diye duşunurken "hamile kalamıyorum yaaa", ondan stres yapmamam gerektigi aklıma geliyor. Makara başa sarıyor.

Zaten biriyle goruşmeyiver 7sinden 70ine eee hani bebek yoooğkhhh mu? Sorularını bıcak gibi sokuyorlar beynine. He hanım teyze, hanım abla var ama ben saklıyorum.

Hele yaşlı teyzeler yok mu o yaşlı teyzeler "amaaağn guzum bahh genceciksin yapıver bi tane cocuk ileride istersin de olmaz ha" diye kulağımın kenarına sokuluyorlar.
Solumdaki şeytan durtuyor desene sen de ona "olum var teyze olum Allah'ımızın verdiği nefesi boşa tuketme ileride almak istersin de alamazsın." diye..

Cocuk istemiyorum dedim olmadı, duşunmuyorum dedim olmadı, artık bulbul otmuyor dedim olmadı, deliliğe vurdum olmadı.
Sanki insanlar bizim cabalayıp da olmadığını gorup inada inada ustumuze geliyormuş gibi.

Hele yaz geldiğinden midir nedir bilmem. Cevremdeki insanların bazılarında gonul yayları yerine beyin yaylarının gevsedigini duşunuyorum.
Cunku durumumu defalarca anlattığım insan bile aradan 1 ay gectikten sonra "bebek var mı?" diye yırtık dondan cıkar gibi ortaya cıkıyor.

Yani anlayacağınız bebek konusunu duşunmediğim tek bir zaman,alan dahi yok.
Fırsat da vermiyor zaten geberesiciler.

Eşim benim tek dayanağım.. Hayatım olmazsa olmaz ne yapalım kendimizi mi oldurelim diye her zaman teselli ediyor.
Zaten o da bana kostek olsaydı.
Şu kafayla donumu calıya asıp kacacak duruma gelirdim.

Sizler nasıl atlattınız bu surecleri?
Bu kadar baskı bu kadar stres icerisinde cocuk yapmayı nasıl başardınız?

Şu durumda benim stressiz olmamın pek mumkunatı yok ..