Oncelikle herkese iyi geceler.Bana yine sabahlar olmasın.Surekli sorunların olduğu hayatımda beni bu saatte ayakta diken sorunuma geleyim tavsiyeleriniz benim icin cok kıymetli.Ozellikle konuda bilgisi olan arkadaşlarım sıkılmadan okursa cok teşekkur ederim.

Ben 28 yaşında bekar 5 yıllık tecrubesi olan muhasebeciyim Ankarada ailemle yaşıyorum.Bugun iş goruşmesine gittim sitelerde ....mobilya diye bir mobilya firmasına.Normal bir mulakattı başlarda.Sanırım şirket sahibiydi goruştuğum kişi.Kendini tanıt dedi tanıttım kollarım da cantamın ustundeydi ve kucucuk bir dovme var bileğimde ve ingilizce şarkı sozu yazıyor 3 kelimelik.Dovmemi sordu sevgilinin adı mı dedi hayır şarkı sozu ama sildiriyorum o yuzden belirsiz dedim.Ha sevgiliniz var dedi sinirlenerek.Ben de evet dedim.Normal mulakata devam ettik ama sinirli olduğunu hissediyordum.Surekli işle ilgisi olmayan şeylerden bahsedip ooo cok buyuk eksik bilmemeniz dedi ben de icimden neyse dedim gectim.
Bir ara onundeki cv me bakıp cv nizde tecrubenize baksam cağırmazdım dedi guzelsiniz cok cekicisiniz cok alımlısınız dedi.O an masaya cıkıp kafasını duvara vurmamak icin zor tuttum kendimi.Cunku biliyorum ben kadınım sarı saclı mavi gozluyum (bilirsiniz yaftalamayı) param yok.O ise erkek ve patron...

Eğer olumlu olursa beraber gideriz dedi eviniz yoluma yakın vs dedi ve asıl bomba geliyor dinlerken bi anda durup neye guluyorsunuz dedi ve ben gulmuyordum!Adamdan bayağı bayağı korktum.Bir an sessizlik oldu tatsızlık cıkmasın diye ben başka program kullanıyorum siz başka program kullanıyorsunuz zamanınızı da aldım dedim.Ve adam cv me bakıp zaten olumsuz dedi ama dovecek gibi dedi.Peki teşekkur ederim yine de dedim bir hışımla cv mi parcalayıp attı.korkudan titredim.Dışarda babam beklediği icin gulumsemeye calıştım yurudum cıktım ama başım donuyordu.Yolun yarısında soyledim babama.Karakola gidip şikayet etsem kpss ye girdim memur olmak icin arşiv araştırmasında vs cıkar mı sonucta cinsel taciz bu.Bir de ispatlayamam kamera da yoktu.Umarım yazdıklarım anlaşılıyordur kafamı toplatamıyorum cunku.