Cok sevdiğim iyi niyetli bir arkadaşım beni 10 gun once eşinin bir arkadaşı ile tanıştırdı.
Daha doğrusu ben hayatıma kimseyi almak istemediğim ve bir kac kez beni birileri ile tanıştırma cabalarını ısrarla reddettiğim icin bu sefer emrivaki yaptı. Ben ve arkadaşım kahve icmeye gideceğiz sanırken eşi ve arkadaşı da eşlik etti. Keyifli bir akşam gecirdik.
Ertesi gun arkadaşım aradı,o kişinin goruşme isteğini iletti, ben de neden bilmiyorum ama o an tamam goruşurum dedim.
Ama bir şehir dışı programım olduğu icin donunce ancak uygun olacağımı soyledim. Yarın akşam o kişi ile buluşacaktım.
Gelin gorun ki kızlar şeytan beni durttu ve adamın instagram profilini inceledim, ne goreyim cıplak kadınların olduğu sayfaları takip ediyor, ben şok...
Ve ustelik bu adam akademik kariyeri olan biri ve aynı hesabından oğretim uyesi olan iş arkadaşlarını takip ediyor, onlar da bunu takip ediyor. Ya insan listemdeki arkadaşlarıma mahcup olurum diye cekinmez mi aleni bir şekilde cıplak kadın sayfalarını takip eder mi?
Sapık bir ile adam olduğu duşuncesi oluştu ve ben buluşmak istemiyorum.
Ancak bizi tanıştıran arkadaşıma neden buluşmak istemediğimi soyleyemem. (cunku instagramını inceleyebilmek icin başka bir arkadaştan istek gondermiştim yani biraz gizli saklı bir iş yaptım)
Ayrıca once kabul edip sonra goruşmek istemiyorum dersem arkadaşım eşi ile de sıkıntı yaşayabilir, zaten sorunlu bir ilişkileri var, arkadaşımı eşine karşı mahcup etmek de istemiyorum.
Ben ne yapayım kızlar??