Benim bebegim 21 aylik. Baba. Anne. Gitti. Su. Meme. Cici. Hayir. Biir. Ikii. Vs bunlari konuşuyor. Sadece bi sorun var onuda biliyorum. Bebegimin iki ismi var birincisi kaynanin israriyla ikinciside benim koydugum isim. Koca tarafı kendi istedikleri ismi kullaniyolar benim tarafta benim koyduğum ismi. Telliogullariyla seferogullari gibi herneyse.ama ben genelde annem diye seslenirim. Benimle oynar vs. Kp ikinci kez cocugum icin otizmli olabilirmi dio o dizideki gibi. Nedenide seslenince bakmiyor diye. Iyide cocuk ismini bilmiyorki alimidir velimidir :/ iki tarafta farkli isim kullaniyor. Hayir baba ne alakasi var diorum ama ikinci kez soyleyince canim sıkılıyor modum dusuyor. Benim bebegimde sorun yok eminim. Buaralar herkez otizme merak salmis butun cocuklara otizm teshisi koyuyorlar. Bidaha derse ne tepki vermeliyim gercekten canim sıkılmaya basladi

GUNCELLEME:

Nasil yaaa rahmetli kayinbabam otizmli olabilirmi demiş hemde iki kez ben eski konularima goz atmasam aklimin ucundan bile gecmezdi benim goremediğim.kayinbabamin gorduğu ne vardi acaba.adam.daha aylikken soylemiş. İnanilir gibi değil.oglum suan 4 yaşında biz bu tanıyı aldik.
Benim aklima esmese eskilere bakmasam hic hatirlamiyordum bile