2. GUNCELLEME

Hastaneden yine aradılar.. Bi sorun olmuş. İptal oldu yarınki ameliyat. en kısa zamanda aricaz dediler.. ya yine kotu haber.. bıktım artık..

KIZLAR GUNCELLEME:

Herkese teşekkur ederim kimin duası kabul oldu bilinmez. Şimdi hastaneden telefon geldi. Doktorun sekreteri tanıdığımızdı en erken kasım a alabilmiştik randevuyu ama yarın sabaha boşluk oluşmuş 8 de gelin ameliyatı yapalım dediler.

O kadar mutluyum ki.. Hepinizden Allah razı olsun. benimle uzulup benimle sevindiniz. İyiki varsınız kk

Kızlar can sıkıntısıyla karmaşık ya da yanlış yazarsam şimdiden ozur diliyorum.

4bucuk yaşında oğlum var. Dış curuğu başladı bikac ay evvel. Devlet hastanesi , ozel hastane, dış hekimleri gezdik durduk.

Bu sırada curuk buyudu. Oğlum durmadığı icin dolgu yapılamıyor uyutmadan.

Uyutma işlemine ozele gittik 5 bin lerden aşağı bulamıyoruz. Yokki vereyim o parayı. Bankada kredi vermiyor..

Devlette 1 yıl oteye sıra veriyorlar. en son 3 hafta once Ankara da Devlet hastanesinin birinde tanıdık bulduk. Kasım ayının ortasına sıra alabildik. Uyutarak dolgu yapılacak 2 buyuk curuk ve temizlenecek dişler icin.

Neyse iyiydi hoştu buna da sevinmiştim ama 5 gundur ne gece ne gunduz uykusu var. Surekli disi ağrıyor. Neler yapıyorum gecmiyor. Gercekten artık napacagimi şaşırdım. doktora gidiyoruz dolgu yapamadığı icin oğlum izin vermediği icin bise yapamıyoruz kavga kıyamet. ben ağlıyorum oğlum ağlıyor. yani artık nefes alamıyorum..

Şimdi yine Oğlum kolumda ağlıyor. 2 dakika geciyor ağrısı sonra yine başlıyor. Ben artık ne yapacağım o kadar şaşırdım ki . Bilemiyorum yani bir cocuğun dişini uyutarak yaptırmak Devlet Hastanesi'nde bu kadar uzun olmamalı. 4 yaşında bir cocuk 5 gundur Ağrı cekiyor. imkanım olsa ben de zaten gotureceğim ozele o 5 bin lirayı vereceğim doktora yaptıracağım bu cocuğumun dişini. ben de istemem cocuğumun boyle bir ağrı cekmesini . artık ne yapacağımı şaşırdım. uykusuzluğun gozu kor olsun gercekten umrumda değil uyumamak ama bu cocuğumun boyle ağlaması dişim ağrıyor annecim gercekten cok ağrıyor diye bana yalvarması , ilaclarla cozemem artık zoruma gidiyor . bu da yine bi ic dokuşum olsun..