Bircok firmaya mail attım formunu doldurdum vs. ve en cok aklıma yatan ve en cok verim aldığım adjo.com oldu ve adjo.com'a bağladım sıkıntı yaşadığım siteleri 4 5 gun once.Skype uzerinden Turkce olarak devamlı bir firma yetkilisiyle goruşuyorum.Sorularınızı yanıtlıyorlar ve sorularınız hakkında yardımcı oluyorlar.Turk firması olduğu icin her hafta başı yani Pazartesi gunleri 50 euro olduğu vakit odemenizi tr ibanınıza yapıyorlar.Eğer banka hesabına almak istemesseniz de Payoneer ve Bitcoin secenekleri var fakat bu seceneklerde minimum cekim miktarı 250 euro.
Getirdiği kazanc kısmına gelecek olursam bu biraz değişken cunku USA dışındaki hitlere biraz duşuk verebiliyor fakat USA hiti icin cok guzel donuşum oluyor.Almanya hitine de USA kadar olmasa da ortalama veya iyi rakamlar veriyor benim gozlemime gore.USA hiti icin cpc şu anda benim 5-6 euro arası ki bu cok iyi.Reklamlarda satış kampanyası falan da olduğu icin bazen cok daha iyi de geri donuşler gelebiliyor.Bugun 1 tekil hitten 17 euro para gelmiş mesela İsvicre'den.Aşağıya hepsinin detaylı ekran goruntusunu bırakacağım.Site onayı gibi bir durum yok,sistemde oluşturacağınız js kodlarını sitenin icine yerleştiriyorsunuz ve reklamlar donmeye başlıyor.Sitenizi sisteme eklemeye gerek bile kalmıyor kısaca.
Henuz odememi almadım odemeler Pazartesi yapıldığı icin fakat Pazartesi sıkıntısız alacağımı duşunuyorum.Odemeyi aldığım zaman konu altına ekran goruntusunu aynı şekilde ekleyeceğim inşallah.Aşağıya refli link ve refsiz link bırakacağım.Refli link uzerinden kayıt olursanız benim icin daha iyi olur tabiki

Refli Link: Kayıt
Refsiz link: Kayıt
4 gunluk kazanc tablosu:

Genel Cpc'lerin 2 civarında olmasının sebebi USA hitinin %35 diğer ulke hitlerinin %65 olması.Aşağıya USA hitinin CPC'sini bırakıyorum:

Aşağıya bırakacağım ekran goruntusu de arada satış,yuksek ucretli reklam vs. olduğunda gelen reklam ucreti:

ODEME KANITLARI: