İyi geceler hanımlar,
Cok sinirliyim gercektende.Bundan yıllar once kız kuzenimin sevgili olduğu biri vardı.Adam evliymiş ve bunu kuzenimde saklamıştı.Kuzenim oğrenince ayrılmıştı ama adam boşandım diye sahte boşanma belgesi getirmişti kuzenime.Benim kuzenimde inanmıştı kendisine.Avukat bi arkadaşı belgeyi incelettirip sahte olduğunu ortaya cıkarınca kuzenimde ipler koptu terk etti o pisliği.Adam(!) yıllardır duşmedi yakasından.Sahte hesaplarla stalkladı.Erkek arkadaşlarına mesajlar attı.Kuzenim temmuzda evlendi.Bu herif iyice azdı.Kuzenimin fotolarıyla sahte bir isimle hem facebookta hem instagramda hesap acmış.Tesadufen bi arkadaşı gorup durumu soyleyince devreye biz girdik mesaj attık şikayet ederiz seni vs. diye hemen bizleri engelleyip hesapları dondurdu.Kuzenime eşine soyle diyorum cekiniyor soylemiyor.Bugun o sahte hesaba bakalım dedik duruyor mu diye durmak ne kelime ustune eklenmedik şey bırakmamış!!!!Profil fotosuna kuzenimin başka bi fotosunu koymuş,yetmemiş benim ve kuzenimin 4 yakın kız arkadaşının fotolarıyla sahte isimlerle hesaplar acıp kız kardeş hanesine eklemiş.Ben gorunce cıldırdım hemen mesaj yazdım,anında benim adıma acılan hesap silindi.Ekran goruntusu filan alamadım.
Yarın savcılığa gitmeyi duşunuyorum,burada avukat olan ya da başına daha once boyle bir şey gelmiş olup savcılığa başvuran hanımlar var mı?Nasıl bir yol izlemeliyim?Cezalandırılır mı bu şahıs?İşin tuhaf yanı facebooka instagrama sahte hesap diye bin kere bin kişi şikayet ettik hesaplar kaldırılmadı.Cinnet geciriyorum cidden.