Ozellikle son donemde Pinterest uzerine calışmalar gercekleştiren arkadaşların buyuk coğunluğunda Adsense ban olayı gercekleşti; ancak siteleri hitli şekilde kullanılmayı surduruyor. Bu arkadaşlar icin kendi calıştığım iki firmayı ve deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım. Ayrıca sizlerden gelen firma onerileri olursa o firma onerilerini de değerlendirip istatistiksel veriler elde ettikten sonra bu listeye ekleyebilirim.
Adsense banlandıktan sonra bircok farklı reklam firması denedim; ancak şu an en yuksek kazancı (bin goruntuleme başına) iki firma reklamlarını birlikte kullanarak elde ediyorum. Bu iki firmanın referanslı uyelik linklerini aşağıda paylaşıyorum.
PropellerAds:
https://publishers.propellerads.com/...Up?ref_id=ZSLx
Adsterra:
https://publishers.adsterra.com/referral/DCAAxinsnx
Reklam Yerleşimi Deneyimim:
Ceşitli denemeler sonrası en yuksek BGBG'yi aşağıdaki reklamları kullanarak buldum.
1- PropellerAds - Onclick Popup Reklamı
2- PropellerAds - Push Notification CPM Reklamı
3- Adsterra - 468x60 Banner
4- Adsterra - 300x250 Banner
Bu reklamların hepsini aktif ettiğinizde uzun donemde Adsense kazancınızın yarısına yakınını elde edebiliyorsunuz. Bu aslında diğer firmalara gore gayet iyi bir kazanc diyebilirim.
1- PropellerAds - Onclick Popup Reklamı
- Footer'a ekleyebileceğiniz, siteye girilip bir linke tıklandığında otomatik acılan popup kodları. Bu popup sayısını artırmak icin sitenin girişinde sitemize hoş geldiniz tarzında bir popup oluşturmak mumkun, ziyaretciler bunu kapattığında popup acılmış olacak.
2- PropellerAds - Push Notification CPM Reklamı
- Bunlar push notification yani bildirim listeleri oluşturuluyor kendi siteleriniz icin, bu listeler kullanılarak gunde 1-2-3 adet reklam gonderiliyor, bu reklamlar uzerinden kazanc elde ediliyor. Kısa vadede belki cok etkili değil ancak uzun vadede bildirim listeleriniz yani size izin veren listeniz arttığı icin ek gelir sağlıyor.
3- Adsterra - 468x60 Banner
- Konu başlığının hemen uzerinde paylaşıyorum, hem mobil hem webte guzel duruyor.
4- Adsterra - 300x250 Banner
- Konunun icinde paylaşıyorum.
Neden bu siteleri tercih ediyorum?
Her iki sitede de sadece ana siteleri eklemek yeterli. Subdomainleri ayrı ayrı eklemek gerekmiyor.
Her iki sitede de tum siteler onaylanıyor.
Propellerads belli bir hitten fazla hit getirirseniz haftalık odemeye geciriyor, her hafta pazar gunune olan kazancınızı perşembe gunu payoneer hesabınıza gonderiyor, cok guzel bir duygu.
Adsterra 1-15 ocak arası kazancınızı 1 şubatta, 15-30 ocak arası kazancınızı 15 şubatta yani net 15 hold şeklinde odeme yapıyor. Bu da gayet iyi Adsense'e gore. Bitcoin ile odeme almayı tercih ediyorum.
Referans ile uye olan tum arkadaşlara da ekstra destek sağlamayı surdureceğim, kod ekleme, cıkarma, her turlu aklında sorusu olanlara destek olabilirim. Herkese bol kazanclar.
---------- Spam Engelliyici 14:11 ---------- Onceki Mesaj 13:58 ----------
Ornek gunluk kazancları da listeleyelim:
İlk kazanc 1 gunluk propellerads popup reklamı orneği

1 gunluk propellerads popup reklam - ulkeler

1 gunluk propellerads pushnotification orneği

1 gunluk (2 gun gozukuyor ancak kodlar eklenmesi farklı saatlerdi, yani iki gun toplamı aslında tam 24 saat) adsterra banner orneği

1 gunluk adsterra banner ulke orneği

Ornek Odemeler:
Propeller:

Adsterra: