İyi aksamlar. Bundan 1.5 yıl once arkadaşım trafik kazası gecirmisti. Ziyarete gittim omuzluk boyunluk vs vardı. Aracın takla attığını kaza anını anlattı biraz. Allah kimseye gostermesin diyerekten. Ben ondan sonra uzun otobus yolculukları yaptığımda gece uyuyamamaya başladım. Ya otobus kaza yaparsa diye. Tedirgin tedirgin gittim hep.
Bundan 3 ay once de esim araba aldı. Daha once araba kullanmamış sadece ehliyet alırken oturmuş şofor koltuğuna. Neyse aldığından beri kullanıyor hem oğreneyim diye. 3 hafta once kaza gecirdi arka kapısı iceri gocmuştu biraz. Başka hasar yok. Oyle buyutulecek bsy degil diyor.Bir otobus yandan carpmış hata eşimde. Trafikte olabiir boyle seyler dedi
Bugun de akraba ziyareti icin 2 saat yol gittik otobanda. Tir ve kamyonlarin fazla oldugu bir yol.Giderken cok sorun yoktu. Donus yolunda sağ şeritten gitmesi gereken kamyon sinyal verip bi an onumuze gecti. O an yavaşlamasak kaza yapmak kacınılmaz. Yine bıkac arac sinyal vermeden bizim seride gecti.Ben bunları gordukce soğuk soğuk terledim stresten yerimde duramadım. Sanki yol bitmeyecek kaza yapicsz o an hastaneye kaldirilcz annem babam cok uzulur bunlar geciyor aklimdan
Zaten kaza gecirme korkusu var arkadaşımı dinlediğimden beri.
Bir de olum hak tabi de Ani olumden korkuyorum cok fazla Ne yapmalıyım?