Rosesister .!.:
Merhaba kardesler. Ben sozluyum en basindan size sozumu anlatayım biz severek sozlendik konustuk bikac ay. Sozumuz oldu sorunlar basladi 3 ay sonra.. benim sozlumun ailesi beni ailemi hic aramadilar ilk 3 ay gelip gitme de yok . Biz bu sure zarfinda sozlumle ufak ufak tartismalr yasadik kendisi surekli trip atıyordu bazen hakli bazen sudan sebeblerle bnse onun gonlunu yapmya calisirdim. Neyse ailesi boyle olunca bende sordum beni mi istemiyolar megerse istememisler beni neden memur degilmisim. Sonrasında sunlari ogrendim soz neden kalabalik oldu iste bohca gotrmeye neden kalabalk gidilmis vs. Bunlari sorun etmişler.
O zamanlar nedense gozumde perde varmis sanirim sorun etmemistim. Bizse yine ayni haftanin 5 gunu iyiysek 6. Gunu bir triplesmeler bir sorunlar cıkıyordu.
Sozlum tok lafli bize gelp gittkce benim temiz olmadığımı pis yalap salap is yaptigmi soyledi kizmadan normal bir seklde . Beni canindan cok sevdigini kiymetlisi oldugnu da soyler ben bu sozlerine darıldım ama ben gzel laftan anlamiyormusum bnu hakediyormusm oyle soyledi. kendi aileme karsi soguk giriseyim ben damatim kendimi sevdireyim de demez saygısını korur ama pk sevmiyor ailemi. Ben aile konusunu acinca sen de ne cok aileciymissn der titiz biri ve kontrlcu.
Ailesinin tavırları gelip gitmemeleri arayip sormamalari da eklenince ben duşunur oldum araya baya bi sogukluk girdi ben hic boyle hayal etmemistim istenmeyen gelin olmayı haketmedim unv mezunuyum kendime bunu yediremiyorum kimler istedi beni peşimden kostuda hayir dedim simdi hem sozleri hem ailesi beni cok duşundurupyor
Genişletmek icin tıkla...