Merhaba bayanlar 7 yıllık boşa gecen bir evlilik , aslında neye nerden başlayacağımı bilmiyorum karmaşık yazar konudan konuya atlarsam şimdiden affınıza sığınıyorum , 2 yıl sevgilik doneminden sonra evlendik evlenmeden once eşimden tek istediğim huzur birde kapıma asla alacaklı gelmesin dedim ben calışıp ayakları uzerinde durabilen biriyim duğun , ev , eşya vs.. birlikte yaptık , ilk 6 ay evliliğimiz sorunsuz gecti bir sabah postacı evime haciz kağıdı getirdi haliyle evliliğimdeki ilk olay boyle başladı eşimin kendine ait bir işyeri var ve işte merak etme sorun olmaz vs.. geciştirmeye calıştı aradan cok gecmeden kapıma adamlar geldi haliyle dayanamayıp ailesine anlattım durumu ailesi bizene dedi ki maddi anlamda cok iyi durumdalar daha sonra eşime nekadar borc vs.. konuştum ve tum altınlarımı verdim o istemeden yeterki bitsin dedim bu arada cevremdeki kişilerdende borc paralar almış tabi bunu duyunca deliye dondum gidip kredi cektim ve o borclarıda kapattım bu arada eşimin ailesi kirada oturmayın evlerden birinde oturun dedi ama onuda vermedi vs... ben ailemle bunları asla paylaşmadım eşim gezmeyi cok seven biriydi ve hafta sonları asla evde durmak istemezdi en azından bir kahvaltıya gitmezse deli olurdu ama 1 gun parası olsa 1 ay olmazdı haliye tartışmaların sonu gelmezdi bir gun benim telefondan birini aramış numarayı da silmiş bir zaman sonra adamın biri arayıp benden alacağını istedi sonra ailesinin adresini istedi ben ailesini aradım bayağı tartışmalar vs.. işte bana senin evinin kirasnı oduyoruz , ğulumuza para veriyoruz vs... tabi bende film koptu ve eşimle muthiş bir kavga ettim evden gitti 1 gun sonra beni arayıp olum kalım meselesi nolur otuzbin tl dedi yok dedim işyerme geldi rezillikler vs... dayanamayıp verdim birkacgun eve gitmedim oarada oğrendimki işin icinde tefeciler , muşteriler vs... borcun ucu bucağı yok en yakın arkadaşları dahi bulucaz mahvedicez vs... ben ailemle mecburen paylaştım ve ayrılmaya karar verdim annem hastanelik oldu vs... sonra kişisl eşyalarımı almak icin eve gittiğimde gorumcem evimimde kendine uygun ne varsa herşeyi calmış deliye dondum ama hesabını henuz sormadım ki soracağım 7 yıl hem ailesine , hem sorumsuzluğuna , hem sonu gelmeyen borclarına tahammul ettim , bunca derdin arasında 1 evlat sahibi olurum belki dedim oda olmadı ailesi 2,3 kez geldi yapma etme vs... yalvardı ,şimdide arkamdan para icin evliliğini bitirdi , bunca variyetin icinde gozu doymadı vs.. okadar uzgunum , okadar gururum kırılmış hissediyorumki kendimi cok aciz goruyorum ben bu diyildim