Merhabalar
evet arkadaşlar bir gelin gorumce konusuyla karşınızdayım.
abim yaklaşık 1.5 sene once evlendi bir kac ay oncede erken doğumla bir evlat sahibi oldular cocuk doğmadan oncede ufak tefek sorunları olmuş ama benim bunlardan haberim yoktu.
dun evlerinde bir tartışma yaşanmış buyuk bir tartışma ve gelinimiz annemi arayıp benim abime akıl verdigimi duşundugunu abimin 2 ayda cok degistiginden falan bahsetmiş yani evlerindeki tartismalarin sebebi benmisim ben abimi dolduruyormuşum.
ben abimi gunde 1 kere bazen 2 kere arar yiğenimi sorar yengemi sorar kendim ve kizim esim hakkinda konusur kapatirim hal hatir sorarim yani.
bunun disinda ikili ilişkileri hakkinda hic bir şey ne sorarim ne soylerim evin icindeki olaylarına karısmak istemem cunku.
gelinimiz bunu nereden cıkarmış ben onu hic aramiyormuşum ayda yilda bir ariyormuşum ona karşı soğukmuşum vs.
evet aramiyorum ama bu soğukluktan falan değil rahatsiz etmemek adina
son zamanlarda hic aramiyorum cunku evde yeni doğmuş bir bebek var ve belki uyuyorlardir dinleniyorlardir falan diye dusundugumden aramiyorum
cunku; abim vardiyali olarak geceleride calisiyor yengem cocuga cogu gece tek bakiyor yani ben anlayışlı olmaya calışmaktan rahatsiz etmemeye calisirken abisini dolduran gorumce oldum hic alakasiz bir şekilde.
boyle bir iftirayi ithamı gururuma yediremiyorum.
sen kocanla anlaşamiyorsun da beni nerden cikardin ortaya koydun
kendisine ne demem lazim ne soylemem lazim bu konuda hic bilmiyorum
bana gelinimizi de kirmadan kirmak istemiyorum cunku kendimi ifade etmem de durumlariyla alakam olmadigini anlatmamda sececegim cumleler konusunda yardimci olurmusunuz lutfen