Kızlar duşuncelerinizi yazarsanız cok mutlu olurum ve aydınlanırım buna ihtiyacım var.
3 aylık bir ilişkim var ama bakınca sanki yıllardır birlikteymişiz hissi veren guven huzur veren bir ilişki, 26 29 yaşlarımız. Olay şoyle gercekleşti umarım karışık gelmez.
Onunla tanışmadan once takipleştiği ve sadece sosyal medyadan tanıdığı X diye bir kız vardı diyelim kızın her fotoğrafını beğeniyordu benimki. Biz tanışıp flort duzeyine gelince kendiliğinden takipten cıktı ve kızı da cıkarttı sosyal medyasından.
Erkek arkadaşım reklam işiyle uğraşıyor, firmaların reklamlarını giriyor sosyal medya reklam odaklı bir işi var. İş yaptığı bir organizasyon şirketi var ve benim instagramımda birden karşıma cıktı bir festival duzenleniyor festivalin hesabına girdim bir baktım ki o X kızı takip ediliyor yeni takip edilmiş ve son fotoğrafı beğenilmiş. Bu organizasyonun temasıyla X kızının hayatının tek bir ortak noktası yok, kız acık bir kız festival kapalılara ozel.
Bunu gordum ve kan beynime sıcradı. E bu cocuk reklam işini yapıyorsa sosyal medyasıyla da ilgileniyordur dedim ve ustten sordum '' evet reklam işilerini yapıyorum aşkım'' dedi. instagram hesabını sen mi yonetiyorsun dediğimde yok firmadaki başka biri yonetiyor bende kapalı hesap dedi. Sonra bu durumu acıkladım ve alakası olmadığını neden o kızı takip edeyim hesapları bende acık bile değil diye kendini savundu.
Acıkcası ona guvenmek istiyorum ama mantıken bakınca gidip sadece kapalı kızlar takip edilirken acık bir kız ve zamanında onun fotoğraflarını beğendiği bir kız benim aklıma mantığıma sığmıyor.
Uzatmamak icin konuyu kapattım ama şuan guvenim 0. Ne yapmalıyım ben ?