Nereden başlayayım bilmiyorum. Uzun olacak gibi kusuruma bakmayın. Hayatımda sadece bir kere birini sevdim, cok sevdim, olmadı ayrıldık ergenlik zamanlarımdı kucuktum daha ama bir insan ancak bu kadar sevilebilirdi. Lise zamanlarıydı. Ayrılık acısıyla internette benden buyuk biriyle tanışmıştım ama asla sevgili edinmek değildi amacım. Neyse karşımdaki kişi benim ayrıldığım kişiyi cok sevdiğimi, bir daha kimseyi sevemeyeceğimi filan gayet iyi biliyordu. Konuşma ilerledikce ben seni seviyorum, bırakmam demeye, ya benimsin ya kara toprağın şeklinde konuşup kendi kendine hikayeler uydurmalara başladı. Uzaklaşmaya calışsam da bırakmadı yakamı. Kanser olduğunu iyileştiğini, dolandırıldığını anlatıyor, surekli okuldan arkadaşlarıma ahlaksız iftiralar atıyor, kendi kendine hikayeler uyduruyordu. Hicbirine inanmıyordum ama yalan soyluyorsun diyemiyordum cocuktum.
O zamanlar meşhur msn uygulaması vardı oradan yazıyordu. Okulumu, evimi filan biliyordu. Asla bu kişiye onu sevdiğimi filan soylemedim. Birkac ay sonra bu kişinin bir arkadaşı bana yazdı x senin hakkında şoyle boyle dedi diye, guya imam nikahı kıymışız ve bundan ote daha da iğrenc iftiralar. O an kaynar sular dokuldu başımdan aşağı. Nasıl kurtulacağımı bilemedim. Şimdi olsa getir bakalım o imamı derdim. İspat et tum iftiralarını der gider şikayet ederdim polise, savcılığa. İftiralarını yuzune vurdum uzaklaştım. Bana sen benim namusumla oynadın, beni kandırdın falan dedi ki yok artık dedim bu kadar hasta olabilir bir insan. Tabii evimizi aradı, iftiralar attı yine bana, ailem bir daha rahatsız ederse şikayetci olacaklarını soylediler daha da muhatap olmadı. Ancak beni seneler once utanmadan sosyal medyadan eklememişti engelledim. Sonradan liseden arkadaşlarımdan duyduğuma gore benimle ilgili bir suru iğrenc bel altı iftiralar atıp durmuş.
Ben bu iğrenc mahlukatın bana yaşattığı sıkıntıyı hic unutamıyorum. İnsanlardan, erkeklerden korkar oldum. Allah biliyor hicbir zaman ahlak dışı, hesabını veremeyeceğim hicbir şey yapmadım. Ne kadar dikkat etmeye calışsam da beni bu noktadan vurmaya calışan bu iğrenc insan yuzunden kimseye guvenemiyorum. Yakın zamanda başka bir hesaptan sosyal medyasına baktım inşallah evlenmiştir diye duşunup. Orada da evlenmek istediği kişinin babasının kızı vermediğini, kendine iftira attıklarını filan yazmış. Şu kadar yıllık ilişkimiz bitti diye yazmış ama bahsettiği kadar geriye gidince o zamanlara yani benimle konuştuğu zamanlara denk geliyor. Kendi kendine şiirler filan yazmış yine şiirler icerisinde bel altı iftiralar guya ayrıldığı kişiye. Umarım başka biridir bahsettiği kişi. Cunku kendi kendine benim adıma sosyal medya hesabı acmışlığı, benim adıma başkalarıyla konuşmuşluğu var bu şahsiyetin. Siz boyle hasta ruhlu biriyle karşılaştınız mı hic?