Merhabalar
Kızlar biz bi ay kadar once yeni ev aldık ve taşındık. Cok buyuk hevesle aldık sıfır ev aldık ama laminantından mutfak dolabına kadar kendimize gore değiştirdik. Sorun şu, evimizin bitişiğinde erkek berberi var, evde olmadığımız zaman gelen bi kac kargoyu oraya bıraktırdık, eşim ben alırım demesine rağmen ben dayanamayıp girip almıştım bi keresinde. O gunden sonra berber olan kişi genc bi cocuk, surekli bizim evin altına gelmeye başladı evin onunde park var kızımı parka goturunce gelip parkın orda dikiliyor mutfakta cam acık iş yaptığımda aşağıdan biraz gorunuyor onunda dışardan beni izlediğini farkettim. Dun gece kızım uyuduktan sonra camda eşimle sigara iciyoduk bi baktım koşede bizi izliyor. Gece korkudan uyuyamadım ne yapmaya calışıyor ben mi yanlış anlıyorum. Kargocu diye gelip eve girecek diye de korkuyorum başka bi ton senaryo geliyo aklıma kızımı parka cıkarmak istemiyorum onun yuzunden. Bana bi akıl verin babama mı soylesem gelip inceden ayar versin ne biliyim cok tedirginim napsam?