Merhabalar. Sadece icimi dokmek istiyorum. Abarttığımı duşunebilirsiniz ama yaşayan bilir.
23 yaşındayım. Gecen sene mezun oldum okuduğum yerde bir tanıdık vesilesiyle firmalarında işe başladım cok ani oldu. Burada onunla tanıştım ilk başlarda cok itici gelmişti. Benimle surekli ilgileniyor laf sokuyordu ama etraftan duyduğum kadarıyla capkın bir tipmiş. Her neyse bana cok yakın davranmaya başladı ilgili davranmaya başladı her konuda yardımcı oluyordu bana komik kafa cocuktu ara sıra akşamlarıda cıkmaya başlamıştık. Biraz hoşlanmaya başlamıştım ama kendime bile itiraf edemedim. 2-3 ay sonra oğrendimki sevgilisi varmış ama asla belli olmuyordu. Biraz hayal kırıklığına uğramıştım. Ama kafamda tamamen sildim oda aksine dahada ilgili akşamları arıyor filan. Sonra sevgilisiyle surekli kavga ediyor ofistekilere anlatıyor işte benlik biri değil farklı yaşam tarzlarına sahibiz kız arkadaşıda farklı bir ilde universite okuyor kendisi de benimle aynı yaşta bu arada. Ben tabi iş yerinde sıkıntılar yaşıyorum mopinge uğruyorum ama benim icin kavga bile ediyor insanlarla. Bu kadar ilgili olması herkesin ilgisini cekiyor ben yanlış olduğunu duşunsemde icten ice mutlu oluyorum bununda sebebi icimde hep bir boşluk oldu ailevi sorunlardan dolayı arkamda bir baba bir aile olmadı hep kendi ayaklarım uzerinde durdum kimseye kolay kolay guvenmem ama o boşluğu doldurdu sanki sonra işten cıktın bazı sebeplerden dolayı ama cıkmamdan cok etkilendi sana alışmışım filan dedi sonra acıldı bana ben senden cok hoşlanıyorum biz neyiz bende sevgilin varken hayatında biri varken ne dememi bekliyosun dedim banada sevgilimden ayrılıcam kavga ediyoruz surekli bıktım filan dedi bende ne olursa olsun hayatında biri varken cevap veremeyeceğimi soyledim. Ayrılamamasının sebebininde cinsel birliktelik yaşamış olmasıydı oyle soyledi bana. Sonra ayrılmışlar bende memlekete gidiceğim gun beni terminale bıraktı sarıldık sonra okadar kotu oldumki 2 saat ağlamışımdır otobuste 2-3 haftalığına gidiyorum ama bir gun bile uzak kalmak istememiştim o an bu yaşıma kadar ilk defa aşık olmuştum gercek anlamda. Memleketteyken hergun aradı gece gunduz şiirler şarkılar atıyor surekli. Donduğumdede işe tekrar devam edeceğim bu arada. Bir suru plan yapıyor şuraya gideriz şunu yaparız. Hepsi hayal gibi benim icin. Sonra dondum birlikte olmaya başladık herşey cok guzel gidiyor iştede beraberiz ara sıra akşamları cıkıyoruz haftasonları arkadaşlarıyla planlar yapıyoruz bana deli divane ama alrabalarıyla kuzenleriyle tanıştırdı cokta istemedim hızlı ilerlediğini duşundum ama ipleri ona verdim cunku cok mutluydum cinsel anlamdada ilk defa bir erkekle bukadar ileri gittim. Ufak tefek kavgalar başladı tabi bu aradada eski sevgilisi ve onları tanıştıran uzaktan kuzeni ve sevgilisi surekli bunun instagramına bendede acık olduğunu bildikleri icin bu ikisinin samimi fotoğraflarını atıyorlar. Ben bunlara goz yumdum gereken cevabı verir diye ama alaya alarak cevapladı yine aynı şeyi yapıp durdular aramızı bozmak icin aynı ofisteyizya hediyeler gonderdi kız hepsini icime attım. Sonra beyefendi memlekete gitti bulunduğumuz ile cok yakın kızı bununla buluşturmuşlar zorla kız bunun ayaklarına kapanmış bunu bana kendisi anlattı sonra ilgisi azalmaya başladı 1 hafta sonra ben ara vermek istiyorum benim ailevi sorunlarım var filan dedi ben istemedim tabi sonra bi baktım kendinden soğutmak icin sacma sapan konuşmalar arkadaşlarının yanında beni kucuk duşurmeler. Ben konuşup duzeltmeye calıştıkca benim uzak durmaya ihtiyacım var falan filan turlu turlu bahaneler ben yalvardım ailevi sorunların yuzunden uzaklaşma aksine ben yanında olayım dedim mahfoldum a ara meselesi acıldığından beri iştahım kapandı haftasonları memlekete gidiyor guya kafasını dağıtıyormuş. Sonra tamamen bitti filan dedi. Ama o ara vermek istediğinde devam ettiğimiz suredede cağırıyor beni gidiyorım kalıyoruz yakınlaşıyor meğersem eski sevgilisine donmeye calışıyormuş. Aynı ofisteyiz ya whatsapp webini acık unuttu tesadufen gordum neler yazmış arkadaşlarına. Hele o kızla barıştırmaya calışan fitneye yazmış işte oğlum ayrılmaya calışıyorum ama istemiyor bilmiyorki işte eskisinden dolayı ona donmeye calışıyorum filan tabi ben yıkıldım o kadar saf duygularla sevdim ve guvendimki tum cizgilerimi sınırlarımı aştım sonra bıraktı beni ben ofiste rezil rusva oldum meğer herşey eski sevgilisine donmek icinmiş 1 ayda 6 kilo verdim hicbirşeye hevesim kalmadı benide işten cıkarmak icin biraz uğraştı ama sırf onun ekmeğine yağ surmemek icin kaldım cunku istediği oydu onu her goruşumde icim parcalanıyor bitiyorum tukeniyorum nasıl bu kadar karaktersiz olabilir bir insan? Birde ilk ayrıldığımızda aradım dedimki o kızla birliktesin dimi hayır dedi ben o karakterde bir insan değilim sonra ortaya cıktı tabi. Şimdide ofiste o kızla konuşuyor insan biraz saygılı olur. Canım okadar yanıyor ki en kotusude kafamda bitirsemde nefret etsemde hala hislerim var ve atamıyorum. Okadar kırıldım dokuldumki soyleyin bitermi bu acı bu hisler?