Merhaba hanımlar YİNE ben

Her gittiğim yerde bela komşular bulabiliyorum gercektende!!
Abim şehir dışında bi uni kazanmıştı yıllar once,o şehirde de evimiz vardı.Orada aile apartmanında 4 sene yaşadı hem alt komşusu hem karşı komşusu hicbir şikayette bulunmadılar.Yıllar sonra bende aynı universiteyi kazanıp burdaki evimize geldim.Abimin zamanındaki komşulardan pek eser kalmadı.Apartmanda sadece biz ve 3 daire var aile olarak.Gerisi oğrenciler.2 yıl once karşı daireyi bi kız oğrenci tuttu.Annem hemen tavuk gibi sahiplendi kızı.Haliyle bi sure sonra annem icin “Nasılsa bir şey demiyor” moduna girdi bu hanım kızımız iyice aştı kendisini.Evine erkek gelmiş kız gelmiş onu yapmış bunu yapmış inanın umrumda bile değil kendi hayatı ama kendi hayatını keşke bizleri rahatsız etmeden yaşasa.Surekli arkadaş değiştiriyor hic hayırlı tipler değil gelenler oyle ki cocuğun biri gecen yaz dovdu bunu biz araya girdik suclu olduk “Size ne ya işinize bakın” diye cemkirdi bize.Cocuk bunun kafasını duvara kut kut vurmasa inanın karışmazdık cunku haklı bize ne!Geldiğimden beri bu hafta gurultuleri yine had safhada.Sabahın 10 ’unda bi acıyolar bangır bangır muziği gece 1 ’e kadar.Babam gitti uyardı bir saatliğine kıstılar sadece.Ve bugun oyle rezil sesler geldi ki ben babamdan utandım.Ne yaşarsa yaşasında sessiz yaşasın.Evde babamın olduğunu bile bile yapıyolar bunu hic cekinmiyolar.Apartmanda yoneticimiz yok bi tane teyze aidat topluyor sadece otomatlar icin o.Ev sahibini aradık benim kiramı versinlerde gerisi beni ilgilendirmez modunda.Polis,zabıta filan diyorlar ama yuz yuze bakıyoruz illa ki karşılaşıyoruz yani ama bana başka care bırakmıyorlar.Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?