Merhaba sevgili kadınlar,
Evliyim, eşime deli gibi aşığım. Eşimin daha once bir evlilik yaptığını oğrenmiştim sevgiliyken, kendi cabamla stalk yaparak! Kendisi ben oğrenene kadar soylememişti. Bir travma olduğunu soyleyerek anlatmak istemiyor ve kendini kapatıyordu. O boyle yaptıkca ben daha cok merak ediyordum eski eşini ve neden boşandıklarını.
Eski eşi boşanmak istememiş ve hala psikopat derecesinde eşime takıntılı. Bir gun eşime instagramdan mesaj attığında kullanıcı adını gormuştum o "patatesin" evet ona patates diye hitap edeceğim.
Sonrasında bir fake hesap acıp surekli onu takip etmeye başladım. Sabah uyandığımda ilk olarak fake hesaba girip ne paylaşmış diye bakıyorum, eğer fotoğrafta guzel cıktıysa sinirim bozuluyor, cirkin cıktıysa da gulup eğleniyorum.
Artık kendim icin endişelenmeye başladım. Kıza karşı icimde cok derin bir nefret var, surekli bizi ayırmaya calıştı. Şimdide surekli olarak onu kontrol etmem gerekiyormuş, adımlarını nerede olduğunu izlemem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Ama artık cok bıktım bu durumdan, kendimi tutamıyorum surekli profiline giriyorum ve eşim beni yakalarsa diye cok korkuyorum!
Biliyorum cok rezil bir durum, ama kimselere anlatamıyorum anlatmak zorundaydım. Nasıl icimdeki hıncı alabilirim ve vazgecebilirim stalk yapmaktan?