Daha once kı konumda evlılıkte yasadıklarımı yaZmıştım,şimdi 4 ay oldu yaklaşık ama 4aydır gecmıyor sıkıntım uyuyamıyorum,10kılo verdım moralsızım konusmak ıstemıyorum kımseyle ,sureklı yaptıgım hataları dusunuyorum.hem o kadar ezıyet cekıp hemde var olan paramı da maaşımı da takılarıda ona yolladıgıma pısmanım,bu durumumda gozumun onunde bosanırken kalan takılarımı aldıgında ses cıkarmadıgıma,ustune cırkeflık yapıp esyalar ıcın 3500 tl yolladıgıma,ben ondan para ısteyınce cırkeflık yapıp modem ve saatın pesıne dustugu ıcın modem ve saatını verdıgıme,ısyerınde bana hakaret ettıgı halde gıdıp sıkayetcı olmadıgıma,benden bu kadar para alırken etrafa benım paragoz oldugumu soyledıgını bıldıgım halde anlaşmalı boşanarak hakkımı almayarak onu haklı cıkardıgıma pısmanım ust uste cok hata yaptım.sımdı takılarımı ısteyım dedım ama bozdurup uzerıme yatırmıs sonra annemın verdıgı (ona yolladıgım 17bını)parayı odemıs kalanını da ona yollamıstım,avukat 17bın senın borcun gıbı gozukuyor ,sen ona evlılık ıcınde para yardımınde bulunmus gıbısın dıye umutsuz konustu.akıllı davransaydım sımdı 40bin param vardi cebimde,o kadar hizli oldu ki ben bisey istemeyim diye iki gunde bosandik,bende kabul ettim simdide diyorum ki madem bu kadar kotu olacaktim sure isteseydim hakimden,elimde bisey kalmadi,evlenip bosanmis oldum,annem baya kotu ,oda birsuru masraf yapmisti ve evinde kira almadan oturtmustu,hem maddi kayip hem manevi kayip yasiyorum, anlasmali bosanarak ve cebine para koyarak ona iyilik yaptigim icin cok pismanim,nasil unutucam,ne yapacagik bilmiyorum hem soyle yapsaydim boyle yapsaydim cumleleri gecıyor aklımdan..onu ara ara goruyorum gayet ıyı halde.nasıl yaptıklarımı ona verdıklerımı gormedı dıye bıtırıyorum kendımı ama bende gormedım gorsem bıde ustune 3500yollarmıyım hoş yolladıktan sonra gerı kalan esyalarımı alacagım dıye mesjlar attı cırkeflık yaptı.sımdı elımde hakaret ıcerıklı mesjları duruyor bazen gaza gelıp sıkayet etmek ıstıyorum,sonrada gectı dıyorum sımdı kapanan konuları acma ,ama benım ıcın gecemedı.ılac kullanmaya baslayacagım,bosverıp onume bakmak ıstıyorum.