Iyi akşamlar herkese.
Kendimi zor tutuyorum, telefonla arayıp sinirle bir hata yapmamak icin kendimi buraya attım.

Daha once de buraya konu acmıştım,kızım 1e başladı.Sevildigi,tutulduğunu duyduğum bir oğretmende ama nasıl boyle rağbet gormuş gercekten ama gercekten anlayamıyorum...Asiri disiplinli,sert mizaclı,başarı odaklı bir kadın. Keşke sadece bu olsa...
Kızım once arkadaşlarının onunde tahtada arkasını donme cezası aldı, bir arkadaşını yaralama kavga etme vb buyuk bir suctan değil sadece konuşmuş diye. Sonra oğrendim ki bunu başka cocuklara da yapıyor. Bugun de oğrendim ki kızım ayaktaymis, kızgın bir şekilde sacını cekip 'gec yerine'diye sırasına itmiş! Ve yine bugun oğrendim ki bazı cocukların kafasına bir tane cubukla(tarifine gore selfie cubuğu!) vuruyormuş! Derste surekli kızgınmış,cocuklara bağırıyormuş! Kızın hayal kurmuş olabilir yazacaklar,lutfen yazmayın boyle bir ihtimal yok,asla yalan soylemez boyle bir şeyi uyduramaz.
Ben şimdi oğretmene mi gideyim ortalığı mi katayim,diger anneleri mi uyarayim,okul mudurune mi gideyim? Bunun bir cezası bir sonu yok mu,yaptıklarından yırtar mi bu kadın? Onun sınıfında hatta belki okulunda kalsın istemiyorum bunun icin ne yapmalıyım,bu konuda duyarlı arkadaşlar,siz olsanız ne yapardınız?
Belki asiri ama okulun bagli olduğu ilce eğitimde tanıdığım cok sağlam kişiler var direk muduruyle bile goruşebilirim cunku canım cok ama cok yanıyor