Kizlar boşanma aşamasında baba evine gelmiş, sebepsiz babamın sayısız hakaretine hatta şiddete maruz kalmıştım.git evimden diyordu.bugune kadar bir su faturası dahi odemeyen ben bir eşyalı ev tutup kendi başımın caresine bakmıştım.tam dort ay bu evde gecti.muthis iyi geldi bana bu ev.psikolojimi olumlu etkiledi.hatta olaylara daha net bakmamı dahi sağladı.ozgurlugu hissettim.
Babamın bana cok ağır hakaretleri vardı.on beş sene once universitede eser dene cocukla ne halt yediğini, disciyi ayarttigini biliyorum dedi.midem almadı.hala duşundukce babamdan nefret ediyorum...o kadar kotu bir durumdayken almış eline telefonu polisi Arıcan evimden git paran var .git otelde kal diyo.bunlari hatırladıkca tiksindim ondan.yaptigi butun iyilikler srmisilindi gozumde.annem ve kız kardeşimi de istemiyorum.ailemden tamamen kopmak istiyorum.cok sağlıklı insanlar degiller.ruhumu zehirlendiler bugune kadar.
Gecen gun mudurluğe annem paket gondermiş.snirim cocuğa giysi vardı.geri gonderdim.4.5 yıldır cocuk bakım parası 50000 liraa isteyen babam geldi aklıma ve geri gonderdim.mudurluguvaradi.konusalum biraz dedi.sesi sakindi.mesgul ediyorsun dedim.yuzune kapadim telefonu.anladihim kadarı ile işyerine geleecekler.daha once geldiler.koridorlarda ses yukseltiyor babam.ben bıktım bunlardan.ne yapacağım ben