Dun arkadasımı istemeye geldiler. arkadasımın kayınvalidesi aşırı cirkef ve ne solediğini bilmiyor. istemeye geldiği aileye hakaret ediyor. Olmuuş babasına laf yapıyor. Neyse geldiler herşey iyi guzel konu nişana geldi kadın saydı sovdu. Arkadasımda konustu kaynanasına birşeyler soyledi. Kaynanası annesine hakareet edince bende kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama burada saygılı olacaksınız dedim. Sonra kadın kalk gidiyoruz diyince arkadasım kapıyı actı buyrun defolabilirsiniz ...... hanım dedi. sonra kaynanası kızın ustune yuruyunce ben de dayanamadım kadının ustune yurudum. kadın binaya kactı oğlu beni tuttu felan. Arkadaşımın sevgilisi kıza hi.birşey soylemedi, annesine de senin eve gidince ecdadını ........... dedi. Gittiler. cocuğun babası kıza mesaj yazı. 'Kızım o kadın bizim icin artık oldu. sadece bunu bil ben yanınızdayım ' diye. cocuk hala kıza mesaj atmadı, yani yazmaya yuzu yok desem boyle bi durum da bence kıza yazıp ben herşeyi halledicem sen canını sıkma biz ikimiz yapıcaz herşeyi vs. demesini bekliyorum. Şimdi kız cocuğun tepkilerine gore ayrılacak ya da devam edecek. Sadece kafama takılan şey , cocuk annesine herkesin icinde kufur ediyor, boyle bii durumda annesi ne kadar kotu olursa olsun bugun annesine bunu yapan yarın arkadasıma da boyle davranır diye korkuyorum. Şimdi ayrılsın diyeceksiniz, kıza bu kufur olayını soyleyince cocuğu suclamıyor onu savundu vs diye. Ama bu şekilde mutlu olamıcak. diyorki bundan sonraki tavrı belirleyecek ayrılığımızı. Boyle bi durum da sizler ne yapardınız. Sizce bu evlilik nasıl olur?
şimdi yazdı cocuk. sadece Aşkım yazmış.
Gecenki konuyu ben actım ayrı hesaptan birdaha yazdım sananlara soylemek istiyorum. gecenki konuya arkadasıma ben actırdım , gercekleri soyleyen başkası olursa gorur diye benim eski konularıma bakarsanız anlarsnız zaten arkadası oldugumu.