Gayet iyiydim.aslinda enerjim cok yuksekti.basarili oluyordum vs.lakin birden butun her seyim tepetaklak gitmeye basladi.sansim benden gitti sanki.ya once dayumi arkasindan yengemi sonra enistemi sknra diger enistemi sonra dedemi sonra yakin arkadasimi,en son da iste bi kac gun oldu teyzemi kaybettim.bunlar hep arka arkaya oldu.son ucu hele 2 ay bile degil.ucunu birden 2 ayda kaybettim.insablar birde bire durduk yerde ovefat ediyorlar.teyzem uyurken,enistem bi anda agzindan kan gelerek birden ani olumler...zamansiz.ben takmiyorum hepimiz olecegiz diye dusunmeye gayret ediyorum.hatta bildiginiz duygusuz diyebilirsiniz.ama o kadar cok kisa surede oldu ki bu vefatlar ise guce gidemedim surekli 15 saatlik yola gitmekten.
Etkilenmedim desem de yoklar artik.bu bana cok dokunuyo.icimde bi agirlik var gecmiyo.artik kimse olmesin istiyorum.bencilce ama sanki hep benim sevdigim insanlar oluyor gibi geliyor.bi gezmeye gidicem cenaze var gel vs.hayattan tat alamiyorum artik.surekli yas modundayiz.ben buna napilir bilmiyorum.artik benkm sevdigim kimse olmesin istiyorum.oyle icimi ďoktum hanimlar uzun oldu.
Tum yakinlarini kaybedenlerin ozellikle anne baba evlat kadar yakinlaeini kaybedenlerin basi sag olsun.mekanlari cennet olsun insallah.kalan herkese de Allah saglik sihhat versin.sirali olum versin.cok yoruldum