Nasul başlanır bilmiyorum bu konuya hayatımda ilk defa boyle bir şeye şahit oldum.

Duşununki biri var 3 cocuk annesi daha onceden pek normal değildi yalan soylemeler hep kendisini ezik gosterme cabası bunlar vardi zaten. Sorumsuz bir anneydi evde yemek pişirmezdi calışmazdı hep kendisiyle uğraşırdı.

Bu kişi birden ağlamaya başladı yere coktu sesleri tuhaf cıktı gunlerdir zaten kendisiyle konuşuyormuş. Telefonlarının dinlendiğini duşunuyormuş. Laptop ile konuşuyor televizyonun ayarını değişdiriyor mesela sesini kapatıyor sonra geri acıyor ondan sonra bak kapatiyorlar diyor. Ondan sonra mektupları cıkarıyor bak burada bu isim farklı yazılmış diyor benim banka hesabımı caldılar benden para cektiler diyor.
Meğersem kendisi yaptı bu alısverişi biz kontrol etdik ama inkar ediyor tutarsız şeyler diyor.
Sacını okşuyor bir yere oturup ağlıyor bağrıyor ondan sonra masaya oturuyor telefonunu dinliyorlar diyor cocuğunun telefonu alıp butun resimleri mesajları siliyor dinleyenler olduğu icin (guya). Telefonda oğlunu ariyor ondan sonra sesin gelmiyor diyor telefonunu kendisi kapatıyor sonrada telefonumu kapatdılar diyor.
Yuruyuşu ağız yuz şekli gercekten normal değildi.
Ambulans cağırdık birden değişti konuşması duruşu birden farklı oldu normalleşti. Doktor dediki biz birşey yapamayız kendisi piskiyatrise gitmesi lazım dedi zorla goturemeyiz dediler.

Boyle birşey daha once yaşayan varmı? Piskiyatrise gitmesi icin nasıl ikna edebiliriz? Daa once intihar etmek icin ilac da kullanmış 10 sene once

Buradan bunları okuyunca cok abartılı gelmiyordur ama canlı olarak durum cok feciydi sorularınız olursa cevapıyabilirim