bana tum ilişkilerimde oz guvensizlik veren bu durumu Size kısaca ozet gececeğim.
-28 yaşındayım. 4 yıl once universiteden mezun olur olmaz o zamanki sevgilimle evlendik.(3 yıllık bir ilişkimiz vardı). İşi dolayısı ile farklı projelerde Turkiye'nin farklı şehirlerinde birkac ay kalıyordu. Dolayısı ile artık ayrı kalmamak ve benim mezuniyet sonrası donemde hayatımı ona gore şekillendirebilmem icin evlendik.
Fakat balayından dondukten sonra beni , o sıralar kalması gereken şehre, goturmeyeceğini ve ailesi ile 1 ay kalmam gerektiğini soyledi ve bunda cok guclu bir şekilde ısrarcı oldu. Kabul etmedim. Ailesi devreye girdi, gurur kırıcı şekilde (tum soylenenleri uzun uzun yazamayacağım ama ağır olduğunu bilin) onlarda kalmam gerektiğini artık hayatımın boyle olacağını soylediler. Tabii ki ciddi bir hayal kırıklığı sinir atakları vs... Sonra benim ailem devreye girdi. Sonra onun akrabaları sonra benim akrabalarım. Olay cok cok buyudu ve evlendikten 1 ay sonra ayrılmış olduk. Onu o dakikadan sonra ne gordum ne sesini duydum ne bir haberim var. 1 aylık gelinken boşanmış oldum. Bu 4 yıl suresince birileri ile flort ettiğim oldu ama hicbirine boşanmış olduğumu soyleyemedim. Doğru zaman ne bilemedim. Alacağım tepkinin psikolojimi bozmasından beni daha cok duşurmesinden korktum ve ilişki hep bir noktaya gelmeden sonra ayrıldım.
Şuanda da birisi ile flort ediyorum ama bu sefer biraz farklı. Aşk gibi bir şey oldu. Yanında 15 yaşında gibi hissediyorum, ve de sanırım karşılıklı. 3 haftadır goruşuyoruz ve hic eskilerden konuşmadık. Konusu acılırsa da nasıl soylerim bilmiyorum cunku ben o olay hic olmamış gibi yaşıyorum. bir travmaydı benim icin, en yakınlarımla bile yıllardır konuşmadığım, konuşmakta istemediğim. Hatta filmin bazı parcalarını hatırlamıyorum bile.
Ona anlatmalıyım biliyorum. Ama ne zaman?