Merhaba arkadaslar konu benimle ilgili degil.Kızkardeşim ile ilgili.Kendisi yazamaz cunku imkanı yok.
Hanımlar kardesim universte egitimi tamamlamış ama hic calışmadı 7 yıl birini bekledi evlendi.Basta karsıydık kızı vermedik cunku adam hem işşizdi hem de aileyle yasayacaktı ama ısrar edince evlendi.Tabi bir oğlu oldu.Adam ilgisiz bir baba.Bu arada evlendiğinde guvenlik olarak calışıyordu.Sonrasında tası tara gı toplayıp borclardan kacarak dağın basına yerlesti.Etrafında ev bile yok.
3 ay once kız geldiğinde hastalandı vitaminsiz kalmış bakımsızlıktan ataklar yara doktu o halde kocası cağırdı.Babam kızdı dedi ki kızıma bakamıyorsun işin yok gel bura dukkan acalım calış dedi ekmegini kazan.Gelmez guya gururlu.Babam kızınca arkasından akrabalarına ne yapım şimdi bu adamı oldurumu felan demiş.Artı bu kadın cinayetlerine hakediyolar tarzı konuşuyormuş.
Asıl mesele en son telefonunu dinliyormuş bir bildirimden oğrenmiş bacım.Boşanmak istiyor.Adam tehtit etmiş sonuclarına katlanırsın demiş.Su anda bildiğini belli etmiyor.Sadece bir arkadasından iletişim kuruyoruz haftada bir uzak cunku.En son ailemi cagırmış konusalım diye bacım.Konuşup alıp gelecekmişiz.Benim duşuncem gitmemek ya aileme zarar verirse.Kardesime sen gel gezmeye gibi gitme dedim.Onlara guvenmiyoruz.Cok cıkmazdayız her seyi yapabilir ya da korkutma amaclı diyor bilmiyorum.Konysulacak insanlar değiller ailece aklı basında insan yok.Dinleme olayınu da soyleyemedi korkuyor zarar verir cinnet gecirir diye.Lutfen fikirlerinizi esirgemeyin.