Kızlar merhaba, uzun zamandır siteyi takip ediyordum. Fakat ilk defa konu acacağım.

Nişanlımla 2 senelik ilişkimiz var. Yazın askerden donmesinden hemen sonra nişan yaptık. 2 senedir farklı şehirlerdeyiz. Nişanlımın askerliğinin son zamanlarından beri cok sık tartışıyoruz. 29 Ekim tatilinde 4 gunluk tatil planı yapmıştık. Fakat sonra aklıma aileme karşı sıkıntı yaşayabileceğimiz geldi. Bugun goruntulu goruşurken ben bunu dile getirdim. O da tripli bir şekilde şimdi mi aklına geldi, belki otel tutmuştum dedi. Halbuki boyle bir şey yok. Ben de sinirlendim. Bu ilişkide her şeyi ben duşunuyorum sen hicbir şeyi duşunme zaten bir erkek olarak bunu duşunemiyorsun dedim. O da biz bu planı 2 kişi yapmadık mı niye şimdi ben duşunemiyor oluyorum dedi ve tartıştık. Aramızda sevgi, saygı, ilgi problemi hic yok ve hep bu tarz meselelerden dolayı tartışıyoruz. Ben ne uzulmek istiyorum, ne de nişanlım uzulsun istemiyorum. Ne tavsiye edersiniz ozellikle tecrubeli hanımlar... Okuduğunuz icin cok teşekkur ederim.