Hanimlar selam. Yardiminiza ihtiyacim var ama bh sefer cok acil. Cunku son sansim isyerine cevap vermek icin

Lutfen terslemeden detayli yorum yapin olur mu

Neyse.
Bi is teklifi geldi ben aramiyordum isi bi sekilde onume cikti. Unv mezunuyum. Ama benim meslegim surekli beden gucuyle olan bi meslek. Haftasonu degil de haftaici izin kullanabilicem mesela.Masa basi degil. Maas coo yuksel degil 3 bin tl. Konu su;
Evlendikten sonra oyyyle bi hal aldim ki asla calisasim yok. Evlilign 6. Ayinda esime yalvar yakar ise girmistim. Gerci simdi calismami kendi istyor para biriktiririz ev alirz diye. Neyse ise girdim Sonra pisman oldum. Evde zaten kavga vs oluyo psikolojk olarak yorgun hissettigm cok oluyodum bedenen zatenn yoruluyordum. Cunku devamli ayaktaym iste. Neyse. Simdi 7 aydir falan calismiyorum. Evde isimi aksatmiyroum temzlk vs guzelce yapiyroum ama geri kalan zamanmda evde kendimi uzanirken aksam ustu 2 3 saat.uyurken buluyirum. Vucudum hep uykuya hasret gibi.. yani soyle bi duaunuyorum icimden ses asla calismak istemiyorum ben diyor. Ama ben asla asla asla boyle biri degildim. Okurken bile calisiyordum cok fazla hevesle. Belki zamanla boyle oldum. Belki icimdeki mutsuzlugum beni boyle yapti gercektennn bilmiyorum. Evde iulyice uyusuk gibi hssediyirum kendimi. Ama calistgim surede bu pek gecmedi bu duygu. Oglen uyansam bile hep uyumak istyroum.Evlilikte tammm anlamyla istedigim ben olamiyorum. Bilmiyirum belki bundan dolayi. Evde sessiz oturmayi da cok seviyorum kendi basima.Bugun kendimi denedim sabah 6.30 da kalktim ise gitsem bu saatte.gidicem diye. Icim bi mutsuz oldu uyu uyu dedim. Ya blmiyirum sizce?? Calisirsam kendi birikimimi yapamam yapin demeyin gercekten olmuyor. Hesaba koyuyor esim ev alalim diye. Ben diyemem bende dursun diey buyuuuk kavga cikar. Her ay icinden 200 300 alip kenari atiyorudm calistgmda. Ama genel durum bu. Dedigim gibi is yerine cevap vermek icin soooon firsat. Calisacgm yer yogunmus da epey. Sizce?????