Herkese merhaba,

Nişanlıyım, yakın zamanda duğunum olacak. Ama iki gundur kafamı kurcalayan bir durum var.
Nişanlımın kendi işi, bir aralar maddi yonden zorlandı.Ortağı vardı ev araba aldıktan sonra ortağı, ortaklığı bozdu. Yani adam yukunu aldı ve gitti. Elimden geldiğince destek oldum. Sonucta iyi gunde kotu gunde...Şurada duğune az bir zaman kaldı. Bundan 3 ay once verme dediğim halde arkadaşına 15 bin TL borc verdi . O borc hala gelmedi. Kredi kartlarına 8 bin TL borcu varmış gecen de kendisi ağzından kacırdı. Bana hep dedi ki her şeyimi kendim yaparım borcum harcım olmaz. İşler iyi bu hafta odeme gelecek, 3 haftadır tek kuruş geldiği yok...

Gece gunduz calışıyor, odeme alamıyor. Ev eşyası alınacak - ki en makulden istiyorum- Gelinlik, takı, kuafor vs. en uygun neresiyse oraları buldum. Hic bir zaman onceliğim maddiyat olmadı ama kimseye de muhtac olmak istemem. Şimdi ben calışıyorum yarın bir gun cocuğum olacak Allah nasip ederse, geliri duzensiz ev kira nasıl gecineceğiz? Şimdiden bunu duşunur oldum.

Aileden nereye kadar destek alacak? Kız kardeşi ev alacak diye ailesi 60 bin nakit verdi. Ama nişanlıma gelince destek vermiyorlar. İki uc eşya icin nişanlım arabasını satacak oluyor. Arabayı guya ev icin kullanacaktık.

33-34 yaşında adam, şu kadın halimle ailemden destek almadan her şeyimi kendim yapıyorum. Şu an cok moralim bozuk. Yanlış şeyler yazmış olabilirim mazur gorun. Fikirlerinizi bekliyorum...