Merhabalar, sizden bir konuda tavsiye istiyorum. Aklım durmuş durumda. Okuyup vakit ayıranlara şimdiden teşekkur.
Benim bi sevgilim var 5 yıldır. İlişkimiz surekli stabil gitmedi. Ben haksızlığa gelemiyorum, o da cok ince naif biri değil..Olayları anlatmaya kalksam konu cok uzar. Ozetle kusme huyu olan biri. Ayrıca hatasını kolay kolay kabul etmeyen, edip ozur dilese de ama sen de şunu yapmıştın diyen biri...Narsistik ozellikler gosterir kendisi biraz...Ben de haksızlığa gelemeyen, biraz da bir olayın ustune fazla giden biriyim yani hatasını gorsun isterim ama o da kavgaya donuşur..
Şimdi sorum şu; biz birkac ay once tartıstık ve ben kendimi o kadar dil dokup anlatmaya calıştım ama hakaret tarzı sozler soyleyince yine cok kotu hissettim ve bitsin dedim...1 ay sonra beni aradı ama arararamaz hemen atlamak ta istemedim..Kendisi gurur abidesi olduğu icin sadece nasılsın iyi misin vs seklinde arar boyle durumlarda, aslında amac barismaktır ama asla acikca bunu dile getirmez...Bu sefer biraz uğraşsın istedim..Sonra tekrar bi mesajlaşma oldu falan ve ben aradım barıştık...Barıştıktan sonra bi gun 2dk sonra seni arayacağım dedi oğle arasıydı (genelde oğlenleri konusuruz) ben de o zaman yemeğe gec gideyim aramanı bekliyorum dedim..Aradan 15dk gecti arayan yok, aradım, işyerindeki arkadası yanına gelmiş bişeyler anlatacakmış beraber yemeğe cıkmışlar...bari haber verseydin dedim...Once tabi kabul etmedi ama sonra evt vermeliydim dedi..Ben de kızdım senin icin baskaları hep oncelikli dedim, eski yaptıklarından falan dem vurdum..Boyle olunca da yurumuyor hep sinir harbindeyiz diye yine iletişimi kesti...Ustelik benim ondan ayrılırkenki kullandıgım kelimelerle bana bitti dedi...
Şimdi ben arıyorum, arayınca konusuyor ama soguk. Kendiliğinden aramıyor..Msj yazınca cvp vermiyor. Ben onun bulunduğu şehre bir işim icin gittim, bir de ağır griptim. Ona msj attım oraya geliyorum hastayım vs diye..Hic cvp vermedi ama vardıgımda otogarda beni bekliyordu..Ama mesafeli durusundan da taviz vermiyordu..Ben sıcak davrandım ama buz gibiydi..
Donduğumde yine konustum o da yurumuyor, hep aynı tartısmalar oluyor dedi. Ben de arıyorum yine, hastalıgın nası oldu vs diye soruyor ediyor ama yine de soguk...
Ne yapmalıyım sizce? Nasıl davranmalıyım? O ne yapmaya calışıyor? İntikam mı, cepte tutma mı ? Ayrılık varsa telefonumu bile acmaması lazım..Anlayamıyorum yorumunuzu bekliyorum