Arkadaşlar merak ettiğimden soruyorum. Hic o şekilde bir goruşmem olmadı ve hep soğuk baktım o durumu. Kesin ve net karşı cıktım hep. Ama hep merak etmişimdir cidden gorucu usulu tanışıp evlenip, evliliği aşk dolu gecen var mı? Şundna soruyorum, cevremde gorucu usulu evlenen cok insna var ve ben gozlerinde o mutluluğu, heyecanı goremiyor. Surekli donuklar hayattan bezmiş gibiler. Sorduğunda esasında elle tutulur bir sıkıntıları yok maddi manevi her şey yolunda gorunuyor, benim de aklıma acaba gorucu usulu evlnedikleri icin mi o heyecan paylaşım olmadığı icin mi. Ben başka bir şeye bağlayamadım. Mesela cevremde 3 5 sene goruşup aşkla evlenen insanlara bakıyorum maddi durumu kotu olanlar var, sıkıntı yaşayanlar var ama aralarındaki mutluluk cok bariz belli yani bizim aileden ornek vereyim. Dayım ile eş i biri doktor biri avukat. Dayım her şeye izin veren hic sıkmayan esasında herkesin mukemmel dediği bir eş. Aralarında bir sıkıntıda yok. Ama sadece gorunurde. Gorucu usulu evlendiler 3 kez goruştuler nişan duğun oldu sonra. Ama onları gorunce hic ozrnemiyorum her şeyleri harika gorunmesine rağmen. Bir şeyler eksik gibi geliyor bana. Bağlılık, sevgi yok. Birbirlerine aşkla baktıklarını goremiyorum. Cok anlatamadım şuan ama siz anlamışsınızdır

Neyse sizler ne duşunuyorsunuz acaba? Duşuncelerinizi merak ediyorum bu konularda