Merhaba herkese bakıcı problemimizi bilenler bilir,gecen hafta acmıştım konuyu,pisboğazlılığı ve gozume batan bazı davranışları vardı,onları da anlatınca herkes kızı derhal kovmamı cocuklarımı (ikiz 2 yaş cocukları) kreşe vermemi onerdi,lakin kızın herşeye,bazısı mantıksız olsa da,cevabı oldu.Biz de şuan icin evin her yerine kamera takarak care bulduk,cunku cocukların 3. Bakıcısı ve ilk defa birini sevdiler,diğer ikisi 2-3 gun geldi ancak bu kızı daha ilk gunden cok sevdiler...Kızın eksilerini artılarını yazdım bazı artı durumları cocuklarım icin daha avantajlı olduğu icin kalması daha mantıklı geldi..Misal uyanınca terleyip terlememiş mi kontrol etmesi,soğuk İcecek meyveyi bile yedirmemesi,onlarla oyun oynarken gercekten yaratıcı davranıp zaman oldurmeye calışmaması (ilk ikisinin gozu surekli saatteydi ve cocuğu anlamak yerine hep direktif vererek kendi istediklerini yaptırıyorlardı) bunlar da beni caydırdı..Kızmayın lutfen kameralardan yonlendirme de yapabiliyorum,yani yapmasını istemediğim bişey oluyorsa ortamda,anında,uyarıyorum (bugun corbaya ekmek doğradı doğramamasını sadece corba icirmesini soylemem gibi) Bu şekilde bir muddet devam edeceğim..
İlk konuda bahsettiğim asıl olayı (evde yiyecek icecek adına herşeyi silip supurmesi) anlattım uyardım fazlasıyla dikkatli artık yemek dışında hicbir şey yemiyor tadına bile bakmıyor bu da biraz uzdu beni acıkcası..Soylememem mi gerekiyordu acaba diye.
(Yaptığı acıklamalardan birkacı,Terliğimi giymeni istemiyorum,şahsi hicbir şeyimi kullanma,misafir icin olanları gosterdim,o da sizinki hafif basarken cok ses cıkarmıyor,cocuklar da uykudan uyanmamış oluyor diye giyiyorum dedi,cocuk tukurdu mu benim fotoğrafıma yoksa sadece kustum mu dedi,kustum lafını biz hic kullanmayız dedim,o da aslında ben bazen beni dinlemediklerinde kustum diyorum,o da sizin fotoğrafınıza bakarak kustum dedi sadece..Dedi kız)
Cantasına koyup goturuyor olabilir yiyecekleri diyenler olmuştu oyle olsa cocukların doğumgunu magnetlerini gorunce benim gelmemi bekleyip benden istemezdi sanırım(yaklaşık 20 adet kalmıştı) Cunku fazla fazla vardı alsa anlamazdım da..