Oncelikle ailem okumuş insanlar ikisi de uni. mezunu oğretmen.maddi durumumuz da iyi cok sukur.Ama eminim okumamış insanlar olsalar fakir olsak daha mutlu olurdum. Maddi konuda bir eksigim olmadı ama bana verdikleri tek şey bu para.Benim ne zaman kotu zamanım olsa zora duşsem onlar hicbir zaman destek olmadı yanımda olmadılar.Burada bazı anılarımı paylasmak istoyorum belki rahatlarım.
Ozellikle babam ortaokuldayken bir keresinde benimle alay ediyorlar diye ağlayıp babama sarılmak istemiştim,kollarımı indirdi sinirli sinirli bi dovmediği kaldı.
8.sınıftayken okul başkanlıgına aday oldum kazanacağım kesindi babam zorla adaylığımı cektirdi.Ben kime sormuşum da aday olmuşum.
Annem her tenefus gelip etegimin boyunu kontrol ederdi.(Kendisi kapalı değil,eteğim dizimin iki karıs altındaydı)Kardeşim,okulda eteğimi kivirdigimi soyleyince beni dovmuştu.Baska bir defasinda ise kız arkadaşımın dukkanlarına gittim diye beni terlikle dovdu.Kardesimin hatalarından dolayı ona hicbir şey demezken beni dovdu.
Bir keresinde arkadaşımla kustum diye evet sadece kustum diye yuzumu morartmıstı okula gidip ozur dileyeceksin barısacaksın demişti.Facebokum var diye beni olduresiye dovmuştu.Neredeyse uzerimde sandalye kıracaktı.
Gene babam gene ortaokuldayım benden bir ust donem bir cocuk var sakasına sacımı cekti bende ona sakasina vurdum babam bunu gordu beni mudur odasina cekip kapiyi kilitleyip olduresoye dovdu.Odadan cıktığımda yuzum ve vucudum mosmordu insanlar arkamdan babası onu dovdu diye konuşuyordu
Abim babama kızın internette tanımadığı kişilerle kufurlu konusuyor dedi diye daha olayın aslını oğrenmeden beni yatagimdan kaldırıp dovup evden kovmuştu.Ben hayatimda kufur etmemis insanim halbuki.
Liseyi disarida kazaninca dunyanın en mutlu insan olmuştum.Fakat hayatımın en kotu senelerini yaşadım.herkes benimle dalga gecti arkamdan iftira attılar.Ben hicbirine karşılık vermediğim icin beni cok ozguvenli,kendini begenmis sandılar.Halbuki icten ice ezik olduğum icin ailemin kulağına gider diye cevap vermezdim.Ozellikle hocalar cok mobing uygulardı bana.Hele bir tanesi herkesin icinde beni aşagılardı.Okulda bu kadar yalnızlık cekince benden yaşca buyuk dışarıdan bir kac kisiyle sevgili oldum.Bir tanesi ayrilinca beni sirekli aileme anlatmakla tehdit etti seni oldurirum dedi.Digeriyle 2 sene ciktik.Bu sure boyunca defalarca beni dovdu,aldattı,hakaret etti,aşağıladı ama bana sahip cıkıyor diye ayrılmadım baska kimsem yoktu cunku.Herkes somestır da ailesinin yanına gitmeye can atardı.ben yurtta bir gun daha kalabilmenin hesabini yapardım