Burda bir kac gundur denk gelen konulara bakınca Kendımı ve esımı sorduladim ben mi yanlıs yapıyorum bizde mi hata var diye. Konu su kadınların maasını ne yaptıkları. Yazanlar olmus esim benden para istiyor su kadar veriyorum vermek zorunda degilim VS diye. Simdi ben kendi ev durumumuzu anlatınca yorumlamanızı ıstıyorum. Oncelıkle bizim esimle maas ayrımımız yok ikimiz de aynı meslekteyız maasımız arasındaki fark 2 bıne yakın esim daha fazla alıyor ailelere olan Bı katkımız yok ne kazanırsak eve ve borclarımıza gidiyor bazıları demıs ki erkek n gorevı kadın neden para versin tamam o durumda acaba kadınlar parayı ne yapıyor merak ediyorum ev ve araba aldık 2 ayrı kredımız var cocugumuzun bakıcısı var yani giden para toplam ne kadarsa senden benden harcandı olarak degil toplu bir sekılde odenıyor ben ıstedıgım her seyı alırım kısmam kendimden cocugum dan ev isleri de ortak islerim ız arasında yanı tek sorumlu ben degılım cocuk bakımı da aynı gece kızım tuvalete kalksa babası yanında gider sırtı terlese o degıstırrı genelde bebekken de oyleydı bez degıstırme genelde o yapardı tabi o yaparken ben yan gelip yatmadım kime ne dustuyse o onu yapar aslında. Konuya donecek olursam calisan kadınlar eslerınuze para vermiyorsanız nasıl harcama yapıyorsunuz merak ediyorum