Merhaba Sevgili KK uyeleri. Size bir konuyla ilgili fikir danışmak istiyorum. Dert değil belki ama başka hangi başlık altında yazabileceğimi bulamadım acıkcası... Kafama cok taktığım bir konu var. Yazmadan once şunu da belirtmek isterim haddim olmayarak.

Meseleye gelince, daha once eltimle olan durumumu bilenler bilir. Hani ben surekli onlara bir şeyler alıp veya gonderip vericilik yapıyordum yaa Artık onu yapmıyorum eşimizle cok yıprandık cunku o da ayrı bir başlığın konusu olsun. Biraz da sanırım gercekleri duymaya ihtiyacım var... Beni eleştirin kızlar valla bir silkelenip kendime geleyim

Şimdiiii... Sizce eltim beni sevmiyor ve ondan mı hic bize gelip gitmedi ve hediye yollamadı. Yoksa eltim calışan bir kadın olmadığından ve kaynım masraf yapmak istemediğinden mi bize gidip gelmediler ve hediye yollamadılar...

Cunku neden kafama takıyorum biliyor musunuz kızlar... Benim teyzelerim var eşimin halaları var mesela onlar da henuz bizi ziyarete gelmediler ama yeni evli olduğumuz icin memlekete gidip geldikce hediyelerini verdiler... Burada inanın mesele hediye değil. Ben tavırlarını anlayamıyorum.

Onlara her gittiğimizde elimiz dolu gittik. Hic mi hatrım yok acaba... Ki eşim bir suru laf soyler durur eltime. Her seferinde ben dizginlerim '' Yapma boyle. Onların huzuru yerinde olsun boşver. Gerisi onemli değil. '' der dururum... Kv ile kp'e karşı bile eltimi savunduğum oluyor.

Gercekten beni sevmiyor mu kıskanıyor mu ya da maddi imkansızlıklar mı? Acıkcası maddi imkansızlık biraz uzak geliyor bana... Cunku yaşam standartları cok kotu değil...

Bana bir şeyler soyleyin kızlar. Kendimi değersiz hissediyor gibiyim bu durum karşısında