Merhaba
Daha onceki konularımda biraz bahsettim eşimle boşanma mahkemesindeyiz davalı taraf benim, şiddet aldatma yalancılık cinsel uzaklık icki ne araddanız vardı bu evlilikte bir madde bağımlılığı haric (o da olsaydı artık bi şey değişmeyecekti de)
Kısaca konuyu okumadan once bilgi vereyim, mahkeme o evden ayrıldığı ve ben calışmadığım icin evin giderlerinin mahkemece omum odemesine karar cıkardı, bu kişi ben evde yokken evin elektrik ve doğalgaz aboneliğini iptal etmiş, mahkeme hala ve hala nafaka bağlamadı ne bana ne cocuğuma garip biliyorum nasıl ama bu dava 10ay oldu hala bağlamadı hadi bana neyse cocuğa da bağlamadı, ben odeyeyim diyeceğim para yok ailem zaten mutfak ve cep harclığımı karşılıyor, calışayım desem cocuğumu koyacak kreş parası masrafı ancak aldığım maaşa yetmeyecek, calışmak icin bu arada işte aradım ama cocuğumu bırakacak uygun yer zaman olamadığı icinde başlayamadım, annem hasta hem kalp hemde vertigosu var, akrabalara da guvenmiyorum duydum gordum maalesef cocuk istismarı oldu guvenemem oyle insanlara , kış geliyor elektrik doğalgaz olmadan (ki daha su aboneliğini de iptal edecek zannımca) ne yapacağız kucucuk 3yaşında minik yavrumla. Hukuken doğru adım olarak ne yapmam nasıl hakkımı aramam gerek onu sormak icin bilen varsa sizlere danışayım dedim.
Doğru olan nedir ne yapmam gerekir?
Not: bu arada avukatımı satın almış karşıdaki kişi avukatım davadan kendisi cekildi avukatım yok şu anda