Kızlar yaklaşık bir seneye yaklaşacak bir beraberliğim var. İlk başta evliliği cok istiyordu sonra ben acele etmeyelim dedim zamana bıraktık. Ama artık bu zamana bırakma olayı biraz esnemeye başladı gibi duşunuyorum. Sanki normal arkadaş olma yoluna girmişiz gibi. Ona soylediğimde oyle bişey yokmuş ben abartıyormuşum. Ama bi karara varmak icin yeterli zaman gecti diye duşunuyorum. İkimizinde işi cok yoğun ve yuz yuze goruşme sıklığımız bu aralar azaldı. Haftasonu gelecek acaba geldiğinde ilişkimizin artık biraz daha kesinleşmesini istiyorum bu şekilde devam etmek istemiyorum şeklinde bir konuşma yapsam cok mu itici olur?
Guncelleme kızlar geldiğinde burdan gelen yorumları da dikkate alarak konuştum. Tahmin ettiğim gibi maddi anlamda biraz rahatlamayı bekliyormuş tarih konusunda netleşmek icin. Bende tamam bekleyelim ama bu sure zarfında biraz daha samimi yakın olmak istiyorum dedim. Bu şekilde birbirimizi daha iyi tanıyacağımızı soyledim. Hak verdi ve kendisinin biraz cekingen olduğunu filan soyledi. Sonrasında da yoğunluğuna rağmen haftada uc gun filan goruşmeye başladık. Cabasını fark ediyorum yani. 29 Ekim tatilini de fırsat bilip guzel bir plan yaptık. Yine temkinliyim ama umarım bu sefer guzel bir uyum yakalarız