33 yaşındayım, 13 yıllık evliyim, 2 oğlum var, biri 11 diğeri 5 yaşında, bende memur olarak calışıyorum ve ben artık kafayı yemek uzereyim
eşim 12 yıl asker olarak calıştıktan sonra 2 ay icinde istifa etmeye karar verdi, onceleri acele etme dedim paragozsun sen deyince ne yaparsan yap dedim işini bıraktı ve benim memleketime yerleştik ev aldık.istediği iş olmadı ve iş beğenmediği icin 1.5 yıldır calışmıyor. eşim askerliği bıraktıktan sonra bana hayatı zindan etmeye başladı, ona kalsa hic bişey yapmak istemiyor surekli yan gelip yatmak istiyor, hayır zaten ailece gidip dışarıda bir gezmemiz tozmamız yemek yemişliğimiz yok ki eşim hic sevmez dışarıyı, aslında şu an en buyuk sorunumuz eşimin aileme tamamen kafayı takmış olması, resmen ailemden nefret ediyor, surekli en ufak bir şeyi bile eleştiriyor, anneme surekli laf sokuyor, sadece hafta sonu birkac saat annemlere gidip geldikten sonra hic susmuyor surekli onları eleştiriyor aşağılıyor, ve ben artık hic ama hic mutlu değilim cunku ben onun ailesiyle hep iyi gecindim en ufak saygısızlık yapmadım, ve dun işyerinde arkadaşlar sinemaya gidecekti bana sende gel dediler bende eşimi aradım buyuk oğlumla birlikte gidebilir miyim diye sordum hayır ne işin var dedi, kafamda şimşekler caktı kendi hayatıma donup baktım benim en ufak bir sosyalliğim yok kendimi dış dunyaya kapatmışım eşim yuzunden, şimdi boşansammı diye duşunuyorum ama cesaret edemiyorum ama ilerde de keşke hayatımı heba etmesemiydim diye pişman olmaktan korkuyorum, benim gibi olanlar benzer şeyler yaşayan birileri bişeyler soylesin cok uzuluyorum