Gecen cuma eşimin memleketine gidecektik askerlik oncesi gorsun diye neyse o gelmeden tum işleri hazırlıkları bitireyim dedim,
Elektrik supurgesi calışırken ;annem, kayınvalidem, eşim aramış işim bittikten sonra gordum sadece eşime dondum
Yaklaşık yarım saat sonra eşimin kardeşi aradı (kayınvalidem ara demiş) konuştum anneme de selam soyle falan neyse buraya kadar herşey normal...
Akşam 17 civarı eşim msj yazmış annem seni aradımı?
Evet dedim aradı ama sonrasın da kardeşin ile konuştum o da yanındaydı
bundan sonrasında kızılca kıyamet koptu, kayınvalide oğlunu aramış x i aradım telefonuma bakmadı, belkide gordu bilerek acmadı,ilk değil bu ,artık cok uzuluyorum ben onu sadece merak ettim ne zaman cıkacaktınız diye soracaktım demiş...
Eve gelince o kadar sozler duydum ki ;seni istemiyorum, olmuyor, uğraşmaya gerek yok konuşacak hicbirşey yok gibi birsuru en son soylenicek herşeyi soyledi
Ailesinin evine gidince tabi kaynana anladı ona da patladım icimde hicbirşey bırakmadan icimi doktum tabi kayınpederde şahit oldu cunku bu olayda en masum o

Hatta hızımı alamadım( bu sozlere maruz kalmam ilk değil) kendi annemi aramak zorunda kaldım

Bu 2 gunluk surecte beni tum sosyal medya hesaplarından sildi. Telefonundaki tum fotoğrafları sildi, ha birde şifre koydu
Daha 3,5 aylık evliyiz biz ya ne yapacam ne edicem şaşırdım

Tek soylediğim ailesine de kendi anneme de bu evlilik cocuk oyuncağı değil, bir daha bana bitti git derse ceker giderim, benimde Bi gururum var dedim...
Şimdi bu adam yarın askere gidiyor 18 gun yok
Benim iyice bi oturup karar vermem lazım...