Arkadaşlar herkese merhaba, telefondan yazacağım icin yanlışlarım olursa kusura bakmayın.
Kayinvalidemler koylerine mustakil bir ev yaptılar. Şehir hayatından arada bir koye kacıp rahatlamak istiyoruz diye. Biz pek gidip gelmeyiz. Sadece arada gunubirlik hava değişimi icin gideriz. Buarada ayni bahcede kayinvalidenin kardeşininde evi var. Kayinvalidemlerin maddi durumları şuan iyi olmamasına rağmen (kv ve kp emekli ama eve cok para harcadılar ikiside kredi cekti) koydeki evin ust katına bir kat daha yapacaklarını soylediler. Ne kadar karşı cıksakta yapmaya başlamışlar. (Karşı cıkmamızın nedeni bize soylemeselerde bizden para bekliyorlar ve 3 kardeşte gitmiyor fuzuli masraf) bizim ev kredisi borcumuz var. 2 tane gorumcem daha var ama herkesin maddiyati kendine gore.
İnsaata ufaktan başlamışlar ve bizde hic aramadik. Ayni bahcede yaşayan yenge, kayinvalidenin telefonundan bana kayinpeder ve kayinvalidenin dinlenirken videolarini cekip gondermiş. Yani yengenin butun konuştuklarını ikiside duyuyor video cekildiklerinin farkindalar ama tepki vermiyorlar.
"Babanız sizin icin uğraşıyor hic arayıp sormuyorsunuz burası sizin icin yapılıyor. Insan bir arayip, baba birseye ihtiyacın var mi der diyor" videoda. 3 dakikalık isyan dolu bir video. Ama bunları gulerek anlatıyor.
Bu video sozde 3 kardeşe ve birde bana gonderilmiş. Ne hikmetse sadece bana geldi. Şehir dışındaydım, hemen esime ardından buyuk gorumceme ilettim videoyu. Gorumcem baya sinirlenmiş. Ertesi gunu yengeyi ve annesini arayıp kızmış. Cicek kiza niye gonderiyorsunuz, ne kadar ayıp. O bize emanet yanlış anlayıp uzulebilir demiş. Sağolsun hep yanimda bana destektir. Buarada biz bu video işini kayinvalidenin yaptırdığınada eminiz. Kv bizi şikayet etmiştir. Yengede boyle bir video gondermistir. Asıl sorun şu ki, eşimin arkamda durduğunu hissettirmesini isterdim. Yani gorumcemin degil eşimin annesine ve yengesine cicek kizi karıştırmayın demesini beklerdim ama soylemedi.
Aslında eş ailesiyle gayet resmiyimdir. annesiylede aramizda bir duvar vardir, direk bana birşey soyleyemez. Cunku cevabımı sakınmam. Daha kv ile goruşmedik onunlada uygun bir dille bu yaptığının hoş olmadigini soyleyeceğim. Ama yinede eşime kırıldım. Ne desemde kırıldığımi farkettirsem? Cunku her konuda kendimi savunmaktan sıkıldığımı farkettim. Neden arkamda durduğunu hissettirmiyorsun dediğimde ihtiyacın mi var kendini ne guzel savunuyorsun diyor.