Merhabalar yine bir şey danışmam gerekiyor...
Ben universite son sınıfta okuyan bi oğrenciyim 22 yaşındayım, gecenlerde eniştemin iş yeri arkadaşı ben ablamlardayken misafirliğe gelmişti, kendisi evli karısı da ablamla tanışıyor vs.
Adamın da 25 yaşında kardeşi var, onu evlendirmek istiyorlar ve beni beğenmişler
Kucumsemek değil asla derdim, işi evi arabası bilmem nesi var ama liseyi bile bitirmeden bırakmış bense universiteden mezun olucam ve bir suru hayallerim var daha
Ustelik daha eski sevgilimi unutamamışken yarası hala icime dertken..
Ablam ve eniştem cok ısrarcı. Olmaz diyorum evlenmeyi duşunmuyorum diyorum gizlice goruşturucez diyolar
Annem bile boyle şeylerde asla konuşmaz, izin vermeyen biri hatta, o bile olur dedi
Ben napacağımı şaşırdım gercekten artık YANLIŞLIKLA evlenicem diye filan korkuyorum artık
Goruşup olmaz falan diyim dedim ama hani kendimi aşırı suclu hissedicem cunku kalbimde başka biri var
Eniştemle ablam surekli herkes boyle evleniyor bak işinde gucunde daha ne istiyosun modundalar
Ben onlara daha ne soyleyebilirim de bu işten vazgecirebilirim? Artık cidden sıkmaya başladı kalplerini kırmaktan korkuyorum ters bir şey soyleyerek