Derdimi kimseye anlatamıyorum şimdiden okuduğunuz icin teşekkur ederim.
Sosyal fobi yuzunden universiteyi bırakmıştım. O kadar şiddetliydi ki evden dışarıya adımımı atamıyordum. Kendimi aşırı derece değersiz ve ozguvensiz hissediyordum.
İyi bir psikologla tedaviye başladım. Hipnoterapi sayesinde sosyal fobiyi yendiğimi duşunuyordum. Cunku bolumum hemen her derste sunum vb şeyleri yapmamı gerektiriyor ve bunları yapabiliyordum aşırı heyecan ve stres yapmadan.
Şu anda şoyle bir sıkıntım var. Sunumlara ve diğer aktivitelere hazırlanıyordum sıkı bir şekilde. Ama bir dersim var ki bir konuyu 2 dakika icerisinde hazırlayıp doğaclama şeklinde onu sunmamız gerekiyor. Ben bu ders yuzunden gunlerdir uyuyamıyorum cunku en son dersimizde cok kotu bir şekilde kekeleyip s.c.p batırdım cok afedersiniz. Benim grubum rezil oldu benim yuzumden.(bu arada sınıftakiler dalga gectiler kekelediğim icin)Artık benim bu derse hic gidesim yok. Cunku sahne onunde hazırlıksız bir şekilde olma duşuncesi beni bitiriyor. Uyuyamıyorum uyku hapı kullandığım halde. Dersi bırakmayı duşunuyorum. Mufredat değiştiği icin başka bi ders alacağım seneye. Bu sosyal fobi beni bitirdi. Onu yendim derken başkalarına oneri sunarken yine hortladı lanet olası. Kacmak istemiyorum artık. Nefret ediyorum ondan sinsice bekliyor beynimin bir koşesinde. Ne olur bundan kurtulan caresini soylesin