Oerhaba bişey sanışmak istiyorum. Tutumlu anne diye bir site var bilirsiniz. Orda 50 tlye bir bisiklet gordum ve hanfendiyle konuştum bir sıkıntı yoksa almak istiyorum diye. Sadece kornasında sıkıntı var dendi bende kabul ettim. Neyse sipariş ettim. İlk once butun gun aramışlar beni telimi annemde bıraktığım icin akşam ulaştılar. Badrosu duşmuş teyit ettiler. Tamam dedim. Onayladım. Ertesi gun bulunduğum yere geldi yani dun. Bekledim getirecekler mi diye yok gelen olmadı. Hamileyim ve kızımla gittim. Bisikleti aldım. 43 lira odemesi olduğunu soylediler şok oldum haberim yoktu. Allahtan nakitim vardı. Hallettim kapının onunde actım. Ayak koyacağı yer cıkık. Elini koyacağı yer catlak sırt koyduğu yerin sağ tarafı catlak kırık gibi şok oldum. İade edecektim orda geri gonderecektim. Kızım ağlamaya başladı. Vermedi bisikleti kıyamadım gondermedim. Ama yazdım hanfendiye boyle boyle niye soylemediniz almazdım diye. Oda fotoğraflara bakabilirsiniz kırık cıkığına yok oyle bişey dedi. Gonderin ben gonderirim ucreti dedi. Kargodan olabilir mi bu kadar hırpalanması. Nasıl hakkımı savunabilirim. Kargo ucreti normal mi oluyorum yorgunluktan. Uzuntusu cabası. Diyeceksiniz 50 liralık şey nolacak. Ama cok heveslenmiştim. Cok uzuldum gercekten.