Merhaba kızlar... Artık tukendim aşağılanmaktan eve hapsolmaktan hizmetci muamelesi gormekten hicbişeye sahip olamamaktan. Oyle bir eşim var ki yediğim ictiğim lokmayı yuzume vuran bir illet. Ailesine asla laf soyletmez ama benim ailem oldu mu herşeyi soyler. Eşim bilecikte dukkan actı buraya kiraya geldik 2. El ve kaynanamın eski eşyalarıyla oturuyoruz eşyalarımı getir diyorum getirmiyor cok zoruma gidiyor buradan 1.30 saat mesafelik yol o şehirde evimiz var ayrı kaynanamla altlı ustlu ara sıra geliyor buraya kaynana ve eşim ailesiyle ortak calışıyor her akşam kayinlarim k.b bizde yemekte biktim hergun olmaz diyorum yapmak zorundasın onlar da kazanıp getiriyor diyor anası burda olduğu zaman o da geliyor o orada yapsın yesinler diyorum sen ne ise yarıyorsun diyor bazen kaynana yapıyor dukkanda eşim orada yiyor evle bi alakası yok. Eve tek yatmaya ve ailesiyle yemeğe geliyor. Elinde bir telefon asla ne desem umursamıyor beni. Bizi cıkar azcik dışarı diyorum yok 7/24 evdeyim duvarlarla psikolojiyi bozucam. Şiddette oldu evliliğimde. Bir kizim var varlığına şukurler olsun ama bu zamana kadar elimi kolumu bağlamıştı ama dayanamıyorum artık insan yerine konulmuyorum. Cuma gunune anca bilet aldım ve gidiyorum artık... Bunu bikac hafta once yapacaktım ama ailevi meselelerimden dolayı olmadı babam rahatsızlandı memleketten misafir geldi. Ama artık kimse umurumda değil. Insan gibi yaşamak ıstiyorum artık ozgurce. Asla calışmama okumama araba surmeme carşıya gitmeme izin vermiyor. Ozgur olucam Allahın izniyle. 1 sene deli gibi kpss icin hazirlanicam. Kizimdan 2 yas buyuk kız kardeşim var annem de başlarında beraber kardeş gibi buyurler. Hem sınava calışıp hem part time iş bakıcam. Aileme destek olucam. Aile oyle kıymetli ki yemin ederim oyle değerleri anlaşılıyor ki ayaklarının altını opsem bile az. Eşim sınır hastası ve bigun bana zarar vermesinden korkuyorum. Hatta olen gariban kadınlar icin bile 'o honkurerek olen kadınlar da senin gibiydi. Kimse kimseyi haksız yere oldurmez' diyen bir karaktersiz. Ama netim. Kurtuluyorum. Artık bende hayatı yasicam. Cok zor olacak ama basaricam. Buraya daha sık uğrayarak destek alicam